Wednesday, December 24, 2008

Pertama Kali

sebelum² ni aku dok bace blog orang kat site blogspot neh. aku terpikir, rajin btol diorang ni nulih. nak dibandingkan ngan aku yang maleh ni, jauh panggang dari api. skarang ni, aku plak nak try layan blog. sblm ni memang ade blog kat friendster, tapi aku nengok ramai plak yang lepak kat blogspot neh, temasuk kengkawan baik aku. jadi, time kasih la sbb memberi inspirasi pade aku, Clavriene, Kazuki, Phyde :)

2 comments

August 26, 2011 at 6:41 AM

selamat datang ke dunia blog miss dill ^_^

blog fs ujud lagi ker??haha

August 26, 2011 at 12:41 PM

@ïêmå å¢klê§
wei! sempat lagi tu!

Post a Comment