Monday, March 31, 2014

Peach Veil to let go / Veil Peach untuk dijual

Aku ada satu veil warna peach ni. Konon-konon nak jadi retis la order veil gini. Tengok-tengok macam tak berkenan di hati pulak. Jadi aku ingat nak jual kat siapa-siapa yang berkenan. By the way, aku tak pernah pakai veil ni lagi. Suci murni lagi.


Veil ni masih berada di kampung. Kalau ada yang berkenan, korang kene tunggu aku balik kampung & pos kat korang. Tak pun aku akan usahakan sesuatu. Sehelai shawl plain pun ada sekali. Apa-apa contact aku kat


Veil: RM180 (boleh nego)

dillasamurai@gmail.com

p/s: aku belum nak kahwin lagi maaaaa~

p/s lagi: bukan veil kahwin ni. tapi boleh je kalau korang nak guna buat nikah bagai. keh3

p/s lagi dan lagi: harga masih boleh runding

3 comments

April 4, 2014 at 5:34 PM

Dulu pernah jual tudung sebagai side income, 3 tahun lepasla sekejap, lepastu jual kayu. Banyak pengalaman dapat dari menjual semua tu.

April 17, 2014 at 1:02 PM

weeeeeeeeeeiiii!!

dill da nak kawen! :-)

May 15, 2014 at 11:50 AM

Bagi je kat anak buah atau sedara terdekat ;p

Post a Comment