Friday, May 25, 2012

dunia blog 2011 dan 2012

Kalau tak silap aku la, tahun lepas memang ramai rakan blog berpusu-pusu menulis dan meninggalkan komen. Kalau tak melawat kawan-kawan tu, kira tak sah sehari berblogging. 

Aku kenal Orlando Ahmad (ehem), Tukang Karut, Iema Ackles, Nonie, jomsantaisekejap, blog tips kurus, khalis, penjajah minda dan ramai lagi.

Tahun ni memang masih ada yang aktif menulis. Tapi bukan aku. Komitmen menghalang aku menulis. Lagipun idea dah kering. Haha! Kawan-kawan aku yang lain pun dah macam suam-suam kuku. Ye, memang ade update. Tapi tak de la macam dulu kan? Hehe

Dunia masih sama. Manusia berubah.

21 comments

May 25, 2012 at 8:45 PM

aku pun dill, dah semakin jarang update, entah kenapa. huhu..

sibuk barangkali. ya, itu.

May 25, 2012 at 9:08 PM

suke ayat tu., dunia masih sama. manusia berubah..

May 25, 2012 at 9:21 PM

betol la.. dh berubah..
dulu saye sllu dtg kat blog dill..
tp skrg dh kurang..
rase nk ketok kepala sndiri..
haha

May 25, 2012 at 9:57 PM

aku berubah kerana masa terluang tu dah tak ada sangat... itu yang kurang taring...

May 25, 2012 at 10:44 PM

sme la kita...ct ni lau dulu, ari2 mau update....skrg ni...seminggu sekali je pon sush...haha


*masih teringt cter fastastika kamu tu...hehe..

May 25, 2012 at 10:56 PM

mari kita meriahkan dunia blogging sama2

Entri Terbaru Kazen >> Give Away Domain First !

May 25, 2012 at 11:20 PM

sudah tukar minat baru ka?

May 26, 2012 at 8:57 AM

desakan yang lain menjadikan masa kt sini kurang


ni pn da jrg hapdate n bw

May 26, 2012 at 9:33 AM

sekarang sangat2 sibuk dengan tuntutan kerja. Haihhh

May 26, 2012 at 2:18 PM

tahun lepas pun aku kenal Dill dan Abam Lando (ehem).

*lama tak ke sini. :)

May 26, 2012 at 2:30 PM

Samalah kita.. Sekarang dah slow sikit blogging.. Kalau boleh taknak terlupa/ terlepas pandang kawan² blogger yang dah lama kenal ni..

May 26, 2012 at 5:54 PM

act,iqa sendiri kureng sikit.
kadang update.tp bw mmg tak lah..da
kurang mood kot.entah.tp sini lah
permulaan kita . :)


jaga diri.

May 26, 2012 at 9:46 PM

betul tu
skrg dh ramai yg slow blogging
mentang2 musim mengawan skrg

hehehe

May 27, 2012 at 4:39 PM

dunia blogging dulu dan sekarang sudah tidak macam dulu lagi.
aku rindukan rakan-rakan blogger tegar 2009 dulu.kebanyakkan mereka semua sudah mula hilang secara perlahan-lahan.....

owh,merujuk pada iklan di atas.aku baru tahu ada pesta menulis cerpen ya?

May 28, 2012 at 11:20 AM

g mane Dill sibuk je?

May 28, 2012 at 11:21 AM

dunia milik Allah kite pn milik Allah kan :)
dill nk tanye dill ni same ke dgn warne kasih..?

May 28, 2012 at 2:00 PM

asalkan update pun rasanya ok jangan menyepi langsung...nanti ramai yg rindu..

May 28, 2012 at 5:30 PM

baru perasan kat dinding ada daun.hehe

May 28, 2012 at 9:42 PM

masa & keadaan sgt mempengaruhi~

May 29, 2012 at 5:04 PM

@Bulan Syurga Firdausi: iye. orang yang same :)

June 4, 2012 at 8:34 AM

dill syg...daku amat merinduimu!!!hehehe...^_^

Post a Comment