Monday, January 23, 2012

cuti tahun baharu cina

Bila orang lain bercuti sakan, kite pun teringin nak cuti juga kan. Jadi sempena cuti tahun baharu cina ni aku nak ucap

SELAMAT TAHUN BAHARU CINA!

Published with Blogger-droid v2.0.2

43 comments

January 23, 2012 at 7:12 PM

syok woo cuti!
=)

January 23, 2012 at 7:14 PM

gigi pergi pagkor. best nye. huhu

January 23, 2012 at 8:18 PM

angpau mane weh? :P

January 23, 2012 at 9:21 PM

nak angpawwww amoi ;p
iqa blk melaka.haha

January 23, 2012 at 10:16 PM

macehhhhh ang pow?

January 23, 2012 at 10:58 PM

siapa kat sini nak sambut tahun baru cina?

eh,aku cuma nak cuti lama sikit. :)

January 23, 2012 at 11:28 PM

agak tension juga
kedai kedai runcit telah tutup
huu..

January 23, 2012 at 11:51 PM

tapi syg sy kena keja ni..grrrrr

January 24, 2012 at 12:44 AM

tak syok,esok kena balik segamat,grr

January 24, 2012 at 12:49 AM

menara pisa, itali.

January 24, 2012 at 8:14 AM

Bukan Thaipusam ke?

January 24, 2012 at 9:28 AM

selamat bercuti 2 3 hari dill :)

January 24, 2012 at 10:54 AM

Dill tunjuk hp baru... dah pandai buat entry guna hp...

January 24, 2012 at 11:54 AM

selamat bercuti :)

January 24, 2012 at 1:30 PM

feuuuwww...
finally kak dill hupdate pown ~,~'

happy holiday kak :))

January 24, 2012 at 2:58 PM

selamat bercuti :)

selamat mendengar bunyik mercun..hihi

-xoxo-

January 24, 2012 at 3:29 PM

oh. wiwit henset baru. hihi
*terpengaruh ckpo TK

btw, selamat bercuti :)

January 24, 2012 at 4:41 PM

seronok bersama cik Dill n Ateh~ =)

January 24, 2012 at 6:44 PM

cuti-cuti gak,yang tua tak kasi angpau kerr errrr...HAHA


happy holiday!!

January 24, 2012 at 7:16 PM

untungla dapat cuti....aku kena kerja jugak -_-"

January 24, 2012 at 10:26 PM

seronok cuti kali ni sb semua ad ^_^

January 25, 2012 at 1:12 AM

nak angpau dan pau !!! hehe

January 25, 2012 at 2:30 AM

rye cina tak best, kedai semua tutup. hahaha

January 25, 2012 at 7:52 AM

saye nak ulang komen VL. hehe!

January 25, 2012 at 12:26 PM

selamat bercoti...hihi

January 25, 2012 at 1:30 PM

cuti duk dpn blog

January 25, 2012 at 4:50 PM

Dill, dpt angpow bagi dua keh.. Jgn lupe.. Sile print screen komen ni.. Huahuahua!

January 25, 2012 at 7:08 PM

selamat bercuti jugak. ^^

January 25, 2012 at 8:37 PM

blog pun cutikah? hehe.

January 25, 2012 at 8:57 PM

best lahh bercutiii// ^^

January 25, 2012 at 9:18 PM

dah habis dah CNY.. smbung kliah.. huwarghh,, rasa malas pun ada..

January 26, 2012 at 5:06 AM

masih dalam mood cuti ke?hheee

January 26, 2012 at 9:37 AM

semalam dah masuk kerja ..

hu hu hu

January 26, 2012 at 9:43 AM

selamat bercuti dill

January 26, 2012 at 11:45 AM

selamat bercuti k.dill!:)

January 26, 2012 at 2:49 PM

yeay2 ! cuti2.. :)

January 26, 2012 at 3:33 PM

selamat cuti juga dill

January 26, 2012 at 8:16 PM

cuti2 malaysia jooomm.! hehehe.. dill still ni mood cuti ke..?

January 26, 2012 at 9:14 PM

fuiyyoohh !

via droid tuu.mesti htc kankankan ?

January 26, 2012 at 11:25 PM

baru nak wish ke.. ala lambar dah... err padahal aku pun belum lgi wish dlm blog hahahahaha

January 27, 2012 at 3:07 PM

tak pernah sambut..tapi teringin.kena cari waris waris terdahulu yang sudah hilang...

January 29, 2012 at 11:23 AM

sempena cuti tahun baru cina nih, sy balik bercuti kt kg selama seminggu..hehehe

January 30, 2012 at 1:20 AM

syiok cuti.. rabu ni cuti lagi.. hari wilyah pula.. alhamdulillah~

Post a Comment