Monday, January 2, 2012

jom tukar chatbox!

Jom ramai-ramai layan http://www.fibox.ws/.

klik untuk tumbesaran raksasa

klik untuk tumbesaran raksasa

Disebabkan shoutmix dah tak boleh guna kan, ape kata kita ramai-ramai guna Fibox. Lawat je website yang aku kasi tu ye. :)

20 comments

January 2, 2012 at 10:01 PM

yahuuuuuuuuuu mmg skang tgh cari pnyelesaaian, nasib baik ade Dill..hiihihih

January 2, 2012 at 10:07 PM

jom2 kita tkar.hihi.shoutbox jat pn xleh guna da.

January 2, 2012 at 11:01 PM

yay..sy da!~ ^^

January 2, 2012 at 11:01 PM

bertukar!!~

January 2, 2012 at 11:16 PM

thanks tuk great info ni,,sy pun baru tukar pas baca entri awk ni,,ekceli mohon share ye,,dan sy pun dah backlink awk juga,,thanks,,

neelofak
January 2, 2012 at 11:32 PM

bertukar!! keh3

January 3, 2012 at 12:16 AM

huu..ira da xletak chatbox mahupun shoutbox da...

:(..

January 3, 2012 at 1:10 AM

ooo nak raksasa sngt panggil otomen kang hahahaha..

tak nak dah pasang box box tu.. leceh la hahahaha

ok fine.. nnti masa free aku pasang.. esok nak outstation gi johor

January 3, 2012 at 7:21 AM

ai lupe p/w SB lame. tak delete lg tuuuu... huhu!

January 3, 2012 at 9:56 AM

yezza... aku dah tukar gak

January 3, 2012 at 10:16 AM

Macam bagus je Fibox ni.. Tapi apsal nak hantar mesej lama beno loadingnya ek..

January 3, 2012 at 10:27 AM

dah lama buang benda alah ni. :)

selamat tahun baru. :)

January 3, 2012 at 10:55 AM

akak mmg x psg kotak shout dr dulu lg..

January 3, 2012 at 12:04 PM

shoutmix tamak!

January 3, 2012 at 12:32 PM

sekarang hana dah malas dah nak letak shoutbox...iklan je banyak.haha

January 3, 2012 at 12:32 PM

cik ana gune Cbox je..huk3 =P





luv,
cik ana

January 3, 2012 at 12:46 PM

amboi sal! kat mana mana pun rain nampak dia komen dua kali. haha

January 3, 2012 at 2:28 PM

wah...menarik2....

January 3, 2012 at 3:05 PM

dah tukar. hihih..thanks sharing.. LD

January 3, 2012 at 4:04 PM

aku da buat... hehe thanks dill

Post a Comment