Tuesday, January 3, 2012

Rancangan Pengajaran Tahunan KSSR

Boleh terus lawat ke link ini

http://www.kssronline.com/p/lesson-plan.html


*masih ada yang belum dimuatnaik sepenuhnya
*untuk kawan-kawan yang bergelar cikgu ye. saye tolong promote je. ahaks

20 comments

January 3, 2012 at 6:47 PM

oh dill..
aku senyum dengan entri ini
:)

ustaz orlando
January 3, 2012 at 7:03 PM

power power

January 3, 2012 at 7:21 PM

dill!

awk cikgu juga ke?hhahaha

npe xtau??????cehhh ;p

pss : nak blueberry cheese tart!

January 3, 2012 at 8:57 PM

dulu kbsr kan?

ye ckgu2 sekalian, cuti da abes.hihi

January 3, 2012 at 9:42 PM

nelly tak tau pape pun , tekan gak .. hahaha

January 3, 2012 at 10:12 PM

owh... cikgu rupanya...

~~sambil buat uka blur... hoho...

January 3, 2012 at 10:12 PM

wah, entri yang bagus, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

January 3, 2012 at 10:23 PM

selamat merancang cik Dill...hiihihhhh

January 4, 2012 at 2:31 AM

:P

January 4, 2012 at 8:30 AM

teacher dill,
i love you!! (",)

January 4, 2012 at 11:01 AM

cikgu dill...

nak nasi arab...

kah3

January 4, 2012 at 12:33 PM

sekgu ke?

January 4, 2012 at 1:28 PM

revolusi pendidikan...

ini baru btl2 revolusi

January 4, 2012 at 5:36 PM

oh bagus juga utk pengetahuan akak yg anaknya guna sistem KSSR ni..

January 4, 2012 at 5:40 PM

ala.tak adil tol

January 4, 2012 at 6:05 PM

selamat pagi cikgu..

January 4, 2012 at 6:44 PM

3tahun lagi baru agaknya nak amik kisah pasal nie..eehhee

January 4, 2012 at 9:28 PM

kak dill cikgu ke ?

January 7, 2012 at 2:07 AM

heee..igtkan dill cikgu juga..huuu..

January 8, 2012 at 3:14 PM

love you too. huuu

jom baca sekejap =)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/iman-kita.html

Post a Comment