Thursday, October 13, 2011

bagaimana hendak memesan kitab terfaktab?

Rata-rata bertanyakan kepadaku bagaimana hendak memesan Kitab Terfaktab ni. Maaf, aku mengambil masa yang agak lama untuk menjawab soalan kalian. Sedikit sibuk dengan tanggungjawab.

Mula-mula kamu perlu klik SINI untuk mengisi borang pesanan online. Selepas klik kamu akan jumpa borang pesanan seperti di bawah.


-boleh buat bayaran  sama ada di Maybank atau CIMB

isi semua informasi kamu  dalam borang tu
kemudian klik SUBMIT.

Lepas kamu bank in atau membuat bayaran secara online kamu terus hubungi lejenpress@gmail.com tau. Sertakan sekali bukti pembayaran kamu. 

Sebarang pertanyaan kamu boleh hubungi lejenpress@gmail.com atau krew Terfaktab.

Aku harap kamu enjoy dengan buku-buku yang kamu terima nanti. ^^

sehingga 12 Oktober 2011: untuk abam HEROICzero

*kredit kepada Terfaktab.
*aku belum lagi menulis dalam mana-mana buku. aku cuma menulis dalam blog sendiri je.

19 comments

October 13, 2011 at 6:37 PM

baiklah... terima kasih dill

October 13, 2011 at 6:55 PM

Owh..beli online ke..........hihihi

October 13, 2011 at 7:18 PM

"kamu boleh membuat pilihan sama ada mahu membeli Kitab Terfaktab atau Awek Chuck Taylor atau kedua-duanya sekali.." <-- hahaha
ape la dill ni :P




luv,
cik ana

October 13, 2011 at 8:04 PM

ada jual lg ke ? buku ni laris gila kot ! ha ha .

October 13, 2011 at 8:54 PM

owh.. saya dah order, tapi tak masuk duit lagi.

October 13, 2011 at 9:03 PM

alamak..lupe mau pinjam~ =/

October 13, 2011 at 10:41 PM

mau pinjam je... boleh?

October 13, 2011 at 10:41 PM

sudah order online
tapi tidak berkesempatan nak keluar
sayang sekali

October 14, 2011 at 8:09 AM

cikgu dill baik kan? kasi pinjam la seminggu.hehe

October 14, 2011 at 8:58 AM

kawan tak abis baca lagi, jadi x bleh nak pinjam huhuhu

October 14, 2011 at 10:46 AM

kiranya dill ni penulis lah ya?

October 14, 2011 at 11:29 AM

trime kaseh, trime kaseh...nk try beli gk :D

October 14, 2011 at 12:55 PM

hurm.. online seller ^^

October 14, 2011 at 2:09 PM

terimakasih dill! memang cari sangat menda nie

October 14, 2011 at 3:41 PM

wow..ramai peminat buku tuh

October 14, 2011 at 3:47 PM

thanks dill.
btw kitab terfaktab ni ade sambungannya atau hanya satu tu je ?

October 14, 2011 at 6:55 PM

wah ramai yg baca buku ni..

October 14, 2011 at 11:01 PM

cara cara untuk pinjam ada?

ahakss

October 15, 2011 at 2:22 PM

kau menulis ?

Post a Comment