Sunday, October 16, 2011

lelaki idaman

Buat kawan-kawan alam maya pasti kamu mempunyai lelaki dan wanita idaman kan? Aku pun nak menunjuk jugak lah. Haha! >.<

Johnny Depp

Memang minat sangat dengan dia. Sejak cerita Edward Scissorshand lagi. Mengikuti hampir semua cerita lakonannya. Walau tidak 100%, sekurang-kurangnya aku tahu. Hehe. Tetapi sejak ada seseorang tu mengaku yang dia tu Johnny Depp, terus berkurangan minat aku terhadap pelakon ini. Ok. Aku tipu. Langsung tidak kurang. Hehe.

Sekarang ni aku telah terjatuh suka dengan seorang pelakon baru yang meningkat naik. Ya. Ya. Aku tahu ramai minat mamat ni. Mula mengenali wajah beliau dalam drama bersiri Juvana. Kemudian mendengar dia mengalunkan beberapa ayat dari Surah Yasin kat website TV3. Lagi la guwa suka!

Botak.

Sekarang ni nampak lebih stailo. Hehe. 

Kawan aku pernah berkata kepada aku, 'Untung la, Johan. Ramai orang minat.' Aku minat dia bukan sebab dia handsome ke macho ke. Minat dia semata-mata sebab dia memperdengarkan bacaan ayat suci Al-Quran. Sejuk hati. Cewah.

Johan, jom makan Tutti Frutti!

*kredit kepada Google untuk semua gambar.

28 comments

October 16, 2011 at 1:39 AM

Johan jugak yg ko nak kan..

October 16, 2011 at 8:11 AM

ahaha..sampai Johan pun diajaknya mkn tutti frutti!~ =p

October 16, 2011 at 8:41 AM

Dill aku da makan tutti Frutii smlam hehehe

http://winkwinkwithwen.blogspot.com/2011/10/untuk-buat-dill-jealous-p.html

October 16, 2011 at 8:50 AM

untung la dill sbb minat johan

October 16, 2011 at 9:20 AM

Johnny Deep abang aku :)

October 16, 2011 at 10:15 AM

hihi,eh,rmai eh yg mnat kat johan ni?tnggi saham dia.hihi

October 16, 2011 at 10:17 AM

Johnny Deep dengan johan adek beradek eh? HAHA. nak sama saja :)

October 16, 2011 at 10:36 AM

saya johny deep malaysia..

lalala

October 16, 2011 at 10:59 AM

klu dah popular, confirm ramai yg minat.. cuba klu tak pernah masuk TV, selisih sebelah pun wat dek jeee.. ahakss

October 16, 2011 at 11:27 AM

ooo yg ni bace daaa tapi tak kenal sapa johan tu. tak tengok drama die hahahhaha :P

October 16, 2011 at 11:56 AM

hai dill .. ehe minat botak ya ^_^
dia satu klj ngn mawar .. tp skrg dia skip satu sem sb sibok ngn shooting.. dh femos lah kn..

October 16, 2011 at 12:19 PM

minat kita sama. haha.

October 16, 2011 at 12:36 PM

tgk skg ni ramai lak yg suka kt johan ni,,kiuttt la kot,,hehe

October 16, 2011 at 12:59 PM

kesian aku takda orang minat.

October 16, 2011 at 1:32 PM

baa~ CAK!!

ahh.. tp peluk2 gak.. huh!

October 16, 2011 at 7:28 PM

kalau laki aaron aziz la paling minat.tapi kalau pompuan..hmm agak banyak..haha

October 16, 2011 at 11:22 PM

he he he ada lagi sorang tu kot... kacak lagi bergaya...he he he Mr Ah Tat...ho ho ho

October 17, 2011 at 1:06 AM

name pun PELAKON =P
tp ok la sbb bleh bace Quran :)





luv,
cik ana

October 17, 2011 at 10:49 AM

alololo hemsem!

October 17, 2011 at 5:57 PM

Aku minat style lakonan so johan tu!! Tapi masih ada ruang, kalau betul² dia boleh jadi pelakon yang mantap!




Dia ni dulu belajar ilmu agama sampai ke INDO, respek lah!

comot
October 17, 2011 at 6:43 PM

jeles

October 17, 2011 at 10:28 PM

ha ha botak ni dah femes gila sebab cerita juvana-ape-entah tu !

October 18, 2011 at 12:02 PM

Papa Syrena suka Jeffrey Dean Morgan

=)

October 18, 2011 at 6:21 PM

dillll!!!

johan saya punye! hehehe

October 18, 2011 at 11:08 PM

Bila Dill da jatuh centa...hihiihh

October 18, 2011 at 11:41 PM

haha sama lah dill minat pulak dengan botak ni

October 20, 2011 at 1:21 AM

edward scissorshand bkn mikel jekson ke? ke bukan?

October 21, 2011 at 3:38 AM

botak :D

Post a Comment