Monday, October 31, 2011

isnin

Monday Blues. 

Tapi bukan untuk aku. Hari ni aku cuti. Hoyeh!

Dalam entri sebelum ini aku letakkan video iklan Cadbury Dairy Milk. Aku sukakan keunikan iklan itu. Cara yang dipilih oleh watak lelaki untuk mengambil hati watak perempuan sangat rare. Hehe. Ramai mengaitkan iklan itu dengan perasaan aku.

Haha! Tak de ape-ape la korang. Aku saja je letak video tu. Buat masa ini, 'dalam hati tiada taman'. Hehe. Hati tidak dibanjiri dengan bunga-bunga ya. Cuma dibanjiri dengan kertas kerja. Hehe.

Apa-apa pun ramai yang suka iklan ni. Bikin hati gembira sipi-sipi. ^__^

24 comments

October 31, 2011 at 6:26 PM

lor sipi-sipi jeke....hi3

October 31, 2011 at 6:27 PM

ngap ngap ngap

(baca sambil kunyah karipap pap pap)

October 31, 2011 at 6:47 PM

abang tak suka iklan tu lah
iklan lain plis. kehkeh

October 31, 2011 at 7:13 PM

untungnya cuti hari isnin...:)

October 31, 2011 at 7:36 PM

tapi rasanya mood dill happy ja kan? huhuu

October 31, 2011 at 7:53 PM

:)iklan tu mmg bt kita tersenyum.tp kdg2 rs cm apa je..

October 31, 2011 at 7:56 PM

yeke? kot2 ada ehem ehem

hati sedng berbunga2?

November 1, 2011 at 12:13 AM

bestnyer dia cuti!! senin jer msti jadi mls nape erkk :P

Jom ke sini: Cool Blog Best..Sedap!!

November 1, 2011 at 12:37 AM

ambOi3...yela tu xder kaitan..mesti nk cadbury neh..hehehe

November 1, 2011 at 2:52 AM

aku suka Isnin, walaupun perlu ke kantor.

*heh, aku.

November 1, 2011 at 2:53 AM

suka iklan cadbury tp kurang gemar dgn cadbury. hehe

November 1, 2011 at 3:22 AM

yeah!isnin yg buat mengantuk pg2 lg,.ahaha,.

tp hari ni dh msuk selasa,November baru,.:)

November 1, 2011 at 6:40 AM

...sampai hati: 'Bukan Semua Komen Akan Dibalas'.. (",)

Cuti Isnin meman paling indah! :-)

November 1, 2011 at 8:44 AM

yeahhhh... aku pun suka sipi sipi

November 1, 2011 at 9:24 AM

cuti isnin tapi still buat kerja dan memang patut kamu suka sipi-sipi Dill

November 1, 2011 at 10:22 AM

senin cuti? ini tak adil!

November 1, 2011 at 11:19 AM

awak, nanti esok lusa dah berbunga-bunga lagi best dr vids tu..hehehe

November 1, 2011 at 11:55 AM

nak wat cam iklan tu aku tak mampu ar...

sambil makan aiskrim baskin n robbins muahahaha

November 1, 2011 at 12:32 PM

hari isnin aku hari sabtu dan ahad kerna weekend aku kerjaan,duh!

November 1, 2011 at 1:42 PM

xda taman bunga tapi ada taman permainan ja kan dill dlm hati tu.ekeke :P

November 1, 2011 at 2:25 PM

ececeh , ekeke

November 1, 2011 at 2:39 PM

sonok yer dye ;P

November 1, 2011 at 5:25 PM

suka laki tu jea. kacak yang boleh tahan. romantik yang mengharukan hati hihi..

:P

November 2, 2011 at 12:22 AM

Tapi kalau betul2 berbunga hati tu pun apa salahnya kan... ;P

Post a Comment