Tuesday, December 27, 2011

ape tengok-tengok

"nak kene tumbuk?" kata Mu'allim

*ini baby Mu'allim ^_^

28 comments

December 27, 2011 at 8:37 PM

oii mak kau!
*kan dah tekejut. haha! :D

December 27, 2011 at 8:58 PM

tiut nyerrrrr

December 27, 2011 at 9:00 PM

u ni garrang la.. auumm!!
:)

December 27, 2011 at 9:03 PM

Orlando mana orlando mana???
Ni pehal dia buat muka cik dill yang manis lemak berkrim jadi macam ni?

December 27, 2011 at 9:19 PM

budak kecik tu comel . ehh apesal tak nampak muka ? haha kalau nampak , mesti lagi comel , kan ? :))

December 27, 2011 at 9:25 PM

amboi muka. edit pakai photoscape pun seram

December 27, 2011 at 9:34 PM

oh omak kau bersalin dekat hospital dpt baby lelaki !!

December 27, 2011 at 9:47 PM

amboi seram mak nyahh , *terkujat jap . HAHA ;p

December 27, 2011 at 10:13 PM

tukang karut: ape gua plak hahha

dilla: comel baby ni, iras2 gua..

December 27, 2011 at 10:28 PM

orlando nak cakap baby comel o dill yang comel =p

December 27, 2011 at 10:53 PM

omak aih..awat jadi lagu tu cik Dill~ ;p

December 28, 2011 at 1:28 AM

alaaa.
nak tengok dill
:(

December 28, 2011 at 4:40 AM

dilla: weii aku tekejut tengok muka ko buat cengitu.. hahahha

December 28, 2011 at 7:47 AM

hoho! weird le cik dill oitt!!!!

December 28, 2011 at 8:58 AM

muka siapakah ittew

December 28, 2011 at 9:40 AM

usstazah farhana.. :)hahaha.tetiba teringat.


dill,asal la bt mke cmtu..hahah.disaster tahu x.sebaik baby tu dpt cover. :)

December 28, 2011 at 10:11 AM

Penumbuk secomel tu jangan disangka tak ada power.. ;D Cool la baby Mu'alim!


Tapi muka si pendukung tu 2 kali ganda lecih cool! heheh

December 28, 2011 at 11:31 AM

amboi..tak padan dengan kecik dak tu..hahaa

December 28, 2011 at 1:36 PM

ehehe..nape x tunjuk muka? :D

December 28, 2011 at 1:46 PM

waa besar penumbuk!hihi gigit sikit bleh?

December 28, 2011 at 2:21 PM

penangan kena penumbuk ke muka cik dill tu

December 28, 2011 at 3:16 PM

napenye dill boh mende tu kt muke? aishhh.. huhuhu~

December 28, 2011 at 3:47 PM

hahaha.

December 28, 2011 at 5:19 PM

dill tunjuk la muka!hee malu plak..

wahh siap tunjuk penumbuk tu..ala comel2..heee

psss : dill awk mmg kuat!heee

December 28, 2011 at 7:50 PM

macam2 la.. ingtkan gambar apa tadi hahahha

comel comel comel..

December 28, 2011 at 8:36 PM

dill ni sje la tu nk wt low profile,xnk kena ganggu,heheeh.

mu'allim tu bkn main lg nk kasi penumbuk kalau ade sape2 nk kacau auntie dill..sebb uncle dh ade.ahaks!!!

December 29, 2011 at 10:04 AM

hahaha budak2 opis bising aku gelak kuat sebab tengok gambar nie.hehe

December 30, 2011 at 12:44 AM

awatnya tu ??
hehe

Post a Comment