Saturday, December 17, 2011

teman-teman blogger #4

Edisi akhir buat tahun ini.


jat

Kenal melalui TK. Seorang yang peramah dan rajin melayan repekan aku. Bekerja dalam bidang kejuruteraan (tolong betulkan kalau aku salah). 

Lea Isnawi

Orang Terengganu. Graduan USM. Bercita-cita untuk menjadi sebahagian dari kehidupan bomba. Kita doakan dia berjaya ya :)

Liyana Zahim

Novelis. Aku membeli novelnya, Sekebun Bunga Cinta. Entri Liyana sangat kelakar nak mati. Bikin aku gelak sakan. 

Fyqa

Fyqa comel amat. Sekarang ni dalam fasa sibuk kot. Walau bagaimanapun, entrinya tetap ada. Masih belajar. Ada sesiapa nak berkenalan? Hehe

Siti Mashitah Saidin

Bos blog Warna Kaseh. Entri dia lebih kepada kehidupan harian. Punya perspektif tersendiri terhadap apa yang dihadapi setiap hari.

Rain

Penulisannya mudah dan ringkas. Kadang-kadang punya maksud mendalam. Rain tulis banyak-banyak lagi ya. Aku kan setia membaca penulisan kamu :)

Hana Ahmad

Entri Hana penuh makna tersirat. Juga tentang kehidupan. Cuma disampaikan dengan caranya tersendiri. Ramai pembaca blog melekat dengan blog Hana. 

hiro

hiro ni kelakar la. Entri merepek sakan. Tapi ada mesej di sebalik kemerepekannya. Haha! Cube korang baca. Syok oh!

Abg Stalker

Kawanku yang handsome. Entri banyak berkisar tentang macam-macam benda. Dia seorang yang baik hati. Lama gak kenal dia. Peramah :)

Teman-teman, terima kasih. Kawan-kawan yang namanya masih belum ada, Insyaallah aku akan selitkan di masa akan datang. Sayang korang.

Selamat menulis.

*auto-published.

45 comments

December 17, 2011 at 10:10 AM

novelis liyana tu mmg kelakar..:)

will missing lea..lea dah nk blk rumah dia..wuuuwuwu..nt da xupdate blog sbb dia xbyr berukband..heee

December 17, 2011 at 10:38 AM

owh jat... Rakan skandal aku tu...

December 17, 2011 at 10:53 AM

nanti akan saya terjah blog di atas....:)

December 17, 2011 at 11:00 AM

owh, aweks2 cun :D

December 17, 2011 at 11:45 AM

wahh...best blog2 ni...:D

December 17, 2011 at 12:19 PM

sayang cik Dill juge!~ ^^

December 17, 2011 at 12:20 PM

ada blog saya di situ! terima kasih dill yang disayangi! ;)

December 17, 2011 at 1:19 PM

nnti mun melawat blog2 kat atas tu ye..

dillofa
December 17, 2011 at 1:59 PM

hehehehhe

kawan2 kite ni

December 17, 2011 at 2:42 PM

haha,skandal la sgt tk. a ah, jat dalam civil. thanks dill!mmuahs

December 17, 2011 at 7:03 PM

lama rain usha sapa lah yang berani curi header sama ngan rain. ciss ..


sayang kamu dill. punya hati yang sgt menghargai teman-teman .

--;-<@ bunga utkmu

December 17, 2011 at 10:49 PM

mereka semua amat berbakat sekali...

December 18, 2011 at 12:13 AM

ok... kebanyak blogger ni akak kenal... heeeeeeeeeeeeee bestnya...

December 18, 2011 at 1:53 AM

selalu jgk pegi layan penulisan lawak dr liyana zahim
**..die kwn sekolah iema ^_^

December 18, 2011 at 4:24 AM

lea memg knl sgt..yg laen2 plak kaklimah nk g terjah :P

December 18, 2011 at 5:15 AM

dulu saye keliru dengan liyana zahim n fatin liyana. entiti berbeza rupanya. hehe! jom jengok depa.. :-)

December 18, 2011 at 5:58 AM

Lea sorg je yg aq knl..hahaha...
Tu pn slalu tserempak kt fb...
Hiro ni salah sorg pnulis sarkasis kan?

December 18, 2011 at 12:06 PM

wahh ! thanks dill!

appreciate it. :D

December 18, 2011 at 12:24 PM

wah kenal Jat je kat sini..hihih

December 18, 2011 at 2:09 PM

nk 2klai boleh?
ehh..tertamak pulak..

December 18, 2011 at 3:28 PM

*muka tersipu-sipu malu*

December 18, 2011 at 3:58 PM

TQ Dill! Sy nak nangis la blogger loveable boh header sy kai bju pokok ijo di sni.. Dill, sy kamu 10 juta lemon2 kali sekilo kali 10 tan kilo metrik!!

P/S: Sy idle tp bile mndropkan komen ini batal lah stetus idle sy.. Gegegege.. :D

December 18, 2011 at 9:55 PM

dill pon pernah mkn sengkuang tu ek?hee..sedap kan??aah y ira beli kacangnya halus2 je..tu gambar amik kat google..

heee

:p

December 19, 2011 at 1:56 AM

lps ni blogger mana pulak? :P

December 19, 2011 at 9:28 AM

wah, ada novelis!

December 19, 2011 at 2:58 PM

hehe..kenal semua..

December 19, 2011 at 4:15 PM

hai rakan-rakan sekalian.

December 19, 2011 at 4:15 PM

mereka bestt :)

December 19, 2011 at 8:37 PM

dill bila nk updateee?;p

psss : nah 1 apam polkadot!;p

December 19, 2011 at 10:59 PM

cik dill..mesti best kan blog2 dorg.nnt emy nak terjah lah! :)

December 19, 2011 at 11:34 PM

HEHE

masa utk berblogwalking ke blog-blog di atas sekarang!

December 20, 2011 at 12:45 AM

ada beberapa orng yg aku dah kenal heheehhhe

December 20, 2011 at 11:57 AM

ok jap lagi pos laju dtg hantar apam polkadot kat dpn rumah...

tunggu tau..

hehehhe ;p

December 20, 2011 at 12:45 PM

takleh blanje cikgu dill, nanti ustaz romeo marah kat saya muahahaha

December 20, 2011 at 3:03 PM

mesti kasi terjah...especially aweks.heeeeeeee :)

December 20, 2011 at 5:17 PM

blogger yg punya follower mereka tersendiri. :)

December 20, 2011 at 6:23 PM

kamu punya ramai teman..baguslah itu yang sebaiknya menjalin ukuhwah sesama insan =)

December 20, 2011 at 7:24 PM

kak liyana n hana ahmad memang ohsem! aiNa nak terjah blog mereka2 yg lain pulak.. tunggu!

December 21, 2011 at 11:16 AM

Hai, wah...hebat betul blogger2 muda2 ni...dill pun hebat gak ;)

December 21, 2011 at 4:52 PM

semua sangat best kan

December 21, 2011 at 4:55 PM

baru perasaan entri ni.mmaf ye dill..afiq bz ckit la.fb layan,tp blog x de masa sgt.tq so much my dear fren :luv u 1,2,3.yg selebihnya ustaz ehem2 bg.hahaha

December 21, 2011 at 11:22 PM

dill!!

December 22, 2011 at 10:53 AM

rajinnya dill wat nie...
mesti dyeurg rasa appreciated sgt kn...?
heh

December 22, 2011 at 12:50 PM

wua... siti pon ada? terharu beb!

December 24, 2011 at 9:16 PM

abang stalker paling kacak tau.


ahahhahahha

Post a Comment