Wednesday, December 7, 2011

cinta gila

Grey Sky Morning

cuba kamu dengar ^_^

36 comments

December 7, 2011 at 10:41 AM

alamakkk line tenet tga slow la.. nnti kte dga! ^^

December 7, 2011 at 10:51 AM

group baru ke dill?

xpnh dgr..hee..

tp smart gak klip dia..siap ada love, garis kuning dan mcm2 warna lagi..hahahhaha..;p

December 7, 2011 at 10:55 AM

biar cinta gile asalkan org yg bercinta tu tk gila..:)

December 7, 2011 at 10:59 AM

Dill, saya tahu Gerhana Ska Cinta je.

December 7, 2011 at 10:59 AM

cinta gile :P

December 7, 2011 at 11:02 AM

lme dh xlyn lagu neh

December 7, 2011 at 11:30 AM

gilanya cinta

December 7, 2011 at 11:39 AM

aku suka dengan band ni. cuba kau dengar lagu dorang hilang rasa cinta. tu pun menyenangkan halwa telinga aku.

December 7, 2011 at 11:51 AM

dulu pernah dengar lagu ni, :D music dia lajuuuu . haha

December 7, 2011 at 12:02 PM

opis saya blocked!
back to work!! (>.<)

December 7, 2011 at 12:38 PM

lagu ini memang sedap pung

December 7, 2011 at 1:03 PM

old skol tol lagu ni kannn

cinta leh wat orng gile

:D

December 7, 2011 at 1:06 PM

hehee..tu la gaya mcm indie band je..

tp ira xpnh dgr..;p

ira da updateee!

December 7, 2011 at 1:18 PM

layannnn, heheh

December 7, 2011 at 2:31 PM

cinta buat kita jd gila kan

December 7, 2011 at 2:36 PM

berkunjung sob..salam blogger
salam kenal dan sukses selalu ..:)

December 7, 2011 at 3:46 PM

gila punya cinta...

December 7, 2011 at 5:00 PM

tahu la smlm da main 'love2' dgn sy..hrni nk main cinta gila plk. :P hahhaha

"kamu" ;-)
December 7, 2011 at 5:06 PM

saat indah bermula...
terasa bahagia...
cinta yang lama terhenti,berputik kembali...
ada yang menghampiri,ku tidak peduli...
cinta ini cinta gila,untuk kita berdua...


tiada yang dapat menghalangnya
kita berdua terus bercinta,selamanya...
i cant live..i cant liviving without you oh baby
just only you that my love..with love...

hanya kau ku miliki,yang tiada ganti...
bukan mimpi sudah pasti,jiwaku berseri...
ada yang menghampiri,ku tidak peduli...
cinta ini cinta gila,untuk kita berdua....

December 7, 2011 at 6:23 PM

cinta gila-gila~

December 7, 2011 at 6:23 PM

turut gilakan cinta
(+_+)" ?

December 7, 2011 at 6:39 PM

jgn jadi gila kerna cinta....lalallalalalala

December 7, 2011 at 7:10 PM

lagu ni dh lama gak kan?
tapi still beshh oohh..

*tibe2 tringat mbr yg knalkan dgn grup nih, jauh dah dia pegi..*

nice, dill.
:)

December 7, 2011 at 10:23 PM

lagu nie memang best :)

December 7, 2011 at 11:15 PM

gila?!... tak nak..

December 8, 2011 at 4:06 AM

1st time dengar.
best
:)

December 8, 2011 at 10:38 AM

laki dia tu askar.so abg srh bini dia report DO la nti dia kne tgkap dgn polis tentera,ada la hukuman dia.tp xde r cm penjara polis smpai bertahun2 tahan org.tapi bini dia xnk..bini mn x syg laki.jantan keparat tu je bangang sgt.

December 8, 2011 at 3:11 PM

thankss dear..hee...;p..tu skirt kakak ira..ira songlap kejap nk pkai g penang..haha..;p..

ira dah update part 2 plak..:)

December 8, 2011 at 5:53 PM

SUKA lagu ini banyaaaaaaaaak ini! ;)


Siap beli cd karaoke Rock apatah (tak ingat nama) yang sekali dengan hujan, coco tu. *saja bagitau hehe

December 8, 2011 at 9:35 PM

Aduh line slow pula.

December 9, 2011 at 12:10 AM

lamo dah den tak donga lagu ni.
best gila tengok rambut depa.
macam orang gilak.
kah kah kah

December 9, 2011 at 12:46 AM

wah.lama tak dgr lagu ni. hehe

December 9, 2011 at 8:33 AM

Woo hooo oooo cinta ini cinta gila..
Jgn yg nyanyi ni jd gila udah.. Hahahah!

December 9, 2011 at 4:39 PM

dill is cute too

ais

;-)p

December 9, 2011 at 4:50 PM

boleh tahan bila dengar banyak kali...

December 10, 2011 at 3:23 PM

Oh lagu nii , lagu zaman zaman sekolah dulu , cinta cinta monyet . HAHA

Post a Comment