Monday, December 12, 2011

teman-teman blogger #1

Aku mula menulis sejak enam tahun lepas. Tetapi jarang aku war-warkan penulisanku kepada blogger yang lain. Aku lebih senang menulis dan membacanya sendiri. Namun lama-kelamaan ada kawan-kawan yang rajin mengunjungi semula blog aku. Terima kasih banyak-banyak. Kali ini aku titipkan beberapa blog kawan-kawan untuk tatapan kamu.

Sal Keropi

Empunya blog, Cik Sal. Kawanku tika di Taman Ilmu dan Budi. Punya pelbagai keistimewaan  tersendiri. Blognya penuh madah. Kadang-kadang aku tidak terikut. Hehe. 

Orlando Ahmad

Blog Orlando Ahmad ni sempoi. Aku senang membaca penulisan dia. Kelakar. Kadang-kadang gelak sendiri. Cara dia menyampaikan suatu isu dalam nada humor buat ramai pembaca melekat kat blognya.

Tukang Karut

Aku kenal dia dari blog Mina. Sangat rajin menulis entri. Kelakar pun ada kadang-kadang. Pengantin baru ni beb. Dengar cerita lepas kahwin ni jarang-jarang dapat menulis blog. Kene tarik telinga dengan isteri agaknya. Ops.

Nonie

Antara kenalan lama dalam dunia blog. Student Uitm Shah Alam. Dia ni tengah dalam mood jiwang karat (jangan marah). Haha! Nonie ni peramah. Korang tegur-tegurlah dia.

Iema

Iema ni kawan Nonie. Member kamcing. Hehe. Iema pun peramah, sama macam Nonie. Korang jangan malu-malu kalau nak sembang dengan dia.

Miz Novexx

Aku panggil dia senior. Saja-saja. Sekarang ni sangat sibuk dengan kelas Bio-nya. Peminat tegar Johan As'ari.  Entri-entri dia sempoi. Kelakar. 

Ini antara teman-teman blogger aku. Yang namanya tak ada kat sini, usah terkilan. Nanti aku dedikasikan untuk korang pulak.

Selamat menulis.

28 comments

December 12, 2011 at 8:28 PM

heee, tenkiu Dill... seronok dapat kenal Dill, btw tak sangka Dill ingat lagi pasal abg botak tu ek? hehe (^__^)V

December 12, 2011 at 8:31 PM

huhuhu terharu...

thanks a lot ;-)

December 12, 2011 at 8:53 PM

dua orang yang aku cukup kenal dalam lingkungan maya nih..

kim salam kat dua orang tuh ek..(macam tak tau lak sapa dia.. :)

December 12, 2011 at 9:46 PM

wah wah wah dill buat dedikasi hehe nak juga la buat nnt hehe

December 12, 2011 at 9:51 PM

ehh..ehhh
ada blog saya la disini
thxs ^_^

December 12, 2011 at 9:54 PM

dill...tergarunya saya!!
iema..jgn peraasan,blog ak pun ade jgk...tp dill ckp ak lg peramah dr ko.hahaah.
korang jgn segan2 nk kwn ngn sy yer.kikiki ^_^

December 12, 2011 at 10:11 PM

untungla diorng jadi teman dill.. packing barang bawa diri jap huk huk huk..:P

December 12, 2011 at 10:22 PM

oit! bini aku kim salam...

neelofa
December 12, 2011 at 10:22 PM

orlando ni mesti hensem tak hengat

December 12, 2011 at 11:13 PM

waduh..terharu bangat sih~ ^^
mekasih cik Dill!! syg kamu sokmo!~

GW: ahah, sapa dua orang yang cukup kau kenal tu Ghost~ ;p

December 12, 2011 at 11:18 PM

dill.
lama dah berblog rupanya.
:)

December 12, 2011 at 11:37 PM

aku pun sama macam ghost. kenal sangat dengan yang 2 orang tu. hehe

December 13, 2011 at 1:26 AM

tengah terkilan ni

sobs

December 13, 2011 at 1:41 AM

Familiar ngan bloger orlando n nonie only.. Da rest tak knl lg.. Gegegge...

December 13, 2011 at 1:52 AM

wahh ade kawan yang sentiasa melawat blog kak dill kan . jelous .
terkilan jugak ni *tetiba haha

December 13, 2011 at 8:15 AM

takpe.. takpe... ai ok jewwww!! (>.<)

*(nyampahnya ejaan fancy). hehe!

December 13, 2011 at 10:11 AM

kasihan tukang karut kena tarik terlinga dgn bini. amboi.. hahah

December 13, 2011 at 1:13 PM

lepas karut nikah, pasan gak dia dh xlayan rain, eh layan blog ni isk isk isk..

December 13, 2011 at 1:35 PM

lama tu 6 tahun ...baru bertatih ni...:)

December 13, 2011 at 2:27 PM

best kan ada kwn blogger yg best? :)

December 13, 2011 at 3:22 PM

weeewwiiittt..


ada dua org jugak aku knal ni, kemsalam kemsalam..

kahkahkahkh.

December 13, 2011 at 4:30 PM

Yang last je aku kenal.. Selamat mengekalkan persahabtan.. ;)

December 13, 2011 at 4:30 PM

*Lama eh dah menuilis dalam blog, tahniah Dill sebab dapat bertahan..

December 13, 2011 at 4:37 PM

huhuh... kem salam kat semua ok

December 13, 2011 at 6:05 PM

moga terus maju DIll...

December 13, 2011 at 7:11 PM

ahak3..kene tarik telinga..kui3 :P

December 15, 2011 at 1:59 PM

ada blog cik abang kat no dua... pewittt...

December 15, 2011 at 7:14 PM

wahh untungnye teman2 blogger dill :)







luv,
cik ana

Post a Comment