Wednesday, December 14, 2011

teman-teman blogger #2

Entri sambungan dari teman-teman blogger #1. Mungkin ada blog kamu. Yang belum ada, tunggu ye. Dill akan cuba buat yang terbaik untuk kamu semua :)


Anis

Kenal Anis dari Yahoo! Chat beberapa tahun lepas. Entri Anis ni sempoi je. Kelakar. Anis belajar kat Melaka. Sekarang ni Anis jarang tulis entri baru. Dia sibuk agaknya.

Aja

Seorang pustakawan. Berasal dari Kelantan. Sangat manis orangnya. Oh! Aku pernah bertembung dengan Aja ketika berjalan dari stesen LRT. Tapi aku tak berani nak tegur. Takut salah orang. Hehe

penaberkala

Antara kenalan terawal dalam dunia blog. Memakai nama penaberkala. Aku pernah tersilap menaip penaberkaler. Haha! Ampun! Student UTP. Ensem weh. Ada siapa-siapa nak berkenalan? Sila-sila.

Mr Iz @ ijat @ Ah Tat

Ayah kepada seorang putera, Qayyim. Seorang yang happy go lucky dalam penulisan. Banyak noktah yang digunakan. Dan juga banyak Hehehe.. ijat sibuk sekarang. Jarang menulis. ijat, rindu kamu!

jom santai sekejap

Blog berkongsi banyak informasi. Berehat agak lama dari dunia blog. Cuma sekarang ni ada update sikit-sikit. Sibuk amat dengar khabar.

Dean

Handsome ah mamat ni. Hehe. Seorang commis kat salah sebuah hotel di Kuala Lumpur. Orang Sabah. Menulis dengan santai. Cuma sekarang ni dia sibuk memasak. Tak sempat dah nak update blog. Hehe.

Teman-teman, terima kasih.

Selamat menulis.

*auto-published

39 comments

December 14, 2011 at 9:15 AM

blog atok takdop pun?

December 14, 2011 at 9:29 AM

aku terharu kerana aku no 3 di hati dill... cis!

December 14, 2011 at 9:45 AM

:)

December 14, 2011 at 9:53 AM

dh lama x baca blog santan berlada tu

December 14, 2011 at 9:58 AM

Terjah terjah, hehe

December 14, 2011 at 10:50 AM

DAH lama tak skodeng blog santan berlada tu... huhu

December 14, 2011 at 11:02 AM

mohon yg hot stuff

December 14, 2011 at 11:42 AM

kira review la ni ya
haha

December 14, 2011 at 11:42 AM

lepas ni blog saya plak ya...ehee.

December 14, 2011 at 12:54 PM

aja dan en ijat yg jat kenal.hihi

December 14, 2011 at 1:02 PM

blog dean tu best!


*blog kura tak hado ke? sobs...

December 14, 2011 at 1:08 PM

wahh rajinnya dill! :)

ira xda pon..sob2..heee..gurau jek!

December 14, 2011 at 2:28 PM

anis terkejut sebna nya bila nampak perkataan zahidah sulaiman tu . hahahaaa...

dah lama tak wat keje sengal pergi yahoo chat tu. :D

bukan bz . saje2 je malas .

December 14, 2011 at 2:34 PM

bgsnyeeee :)

December 14, 2011 at 3:11 PM

sobs3
:(

December 14, 2011 at 3:16 PM

sama ngan jat... hanya kenal dua blogger tu... hehehe

December 14, 2011 at 4:13 PM

Dill...sowi...hihihi, terharu sebenarnya sbb dicalonkan..kikikiki...len kali kalau jmpa jgn lupa tegur tau, jgn malu-malu, sbb saya pun malu jgk...kiiiikiii

December 14, 2011 at 4:22 PM

kali ni aku langsung tak kenal. lepas ni boleh kasi terjah! ;)

December 14, 2011 at 5:04 PM

Hahahahaha...dengar khabar ye :-) Anyway, jutaan terimakasih kerana masih tetap nak berkunjung. Salam santai

December 14, 2011 at 5:38 PM

hehe dill .. habis la peminat mula menunjukkn mukanya utk penuh kan ruang entry dill

December 14, 2011 at 5:51 PM

terjah3 :P

December 14, 2011 at 6:05 PM

ni mcm blogger2 sibuk je belake..hehe~

December 14, 2011 at 6:39 PM

wah ramainye kawan cik dill..best! :)

skrg sume pon bz kan :)

December 14, 2011 at 6:43 PM

yay dean orang kampung i!







haha.

December 14, 2011 at 6:47 PM

nasib baek la blog iema dah ada ari 2
kalau x maunya terasa..
hihi

December 14, 2011 at 10:20 PM

hahah.iqa bz sikit .skng dah freee.
huuu.dill,imissyouuu :p
err,rajin dia nih

December 14, 2011 at 10:55 PM

aku bila pulak.. tak sabar nak tunggu tern hahahhaha

December 15, 2011 at 9:35 AM

huhu..i lap u dill ^_^

December 15, 2011 at 11:15 AM

dill!!!

heeee

December 15, 2011 at 12:05 PM

gua bila lagi ni dill? keh keh keh :P

December 15, 2011 at 12:22 PM

dill got so many prenz.. dill dun poget me ohkey? if dill poget me, me sedihla nnti.. :(

December 15, 2011 at 1:56 PM

kacak n jambu semuanya...

cam saya. muahaha

December 15, 2011 at 2:56 PM

ramai kawan yer...

December 15, 2011 at 4:47 PM

ramainyeeeeee

December 15, 2011 at 4:54 PM

salam kenal buat semua. sorang pun xkenal. jap g kita salam mesra mesra ya :)

terjah yang abang chef hensyem dulu hihi

December 15, 2011 at 5:50 PM

fuyoo,rajinnya review siap ada detik-detik lagi..

eh bila nk review detik kita pulak,huarghhh,:D

December 15, 2011 at 7:22 PM

wahh dah ada siri 2 la teman2 dill :)




luv,
cik ana

December 16, 2011 at 12:14 AM

eh eh.. kenal2~

December 16, 2011 at 2:35 AM

jujur saya cakap, saya tak kenal mereka. hehe

Post a Comment