Thursday, December 15, 2011

google +

Kawan-kawan yang ada Google +, boleh la add Dill

dillasamurai@gmail.com


untuk blogger

22 comments

December 15, 2011 at 6:44 PM

ok, nanti nanti hihi.

December 15, 2011 at 6:45 PM

sia2 je buat 2..cm xde org je..haha

December 15, 2011 at 6:47 PM

alamak belom buat Dill..hhiihi

December 15, 2011 at 6:57 PM

jat pun xde.hihi

neelofak
December 15, 2011 at 7:05 PM

beres ;)

December 15, 2011 at 7:13 PM

apakah itu?

December 15, 2011 at 9:30 PM

tak selalu lah layan g+
nanti abg add

December 15, 2011 at 9:41 PM

dill da buat ek?

ira belum lagi la..huuuu..

psss : Ira xtahu nak kata ira org mn..haha..Ira lahir kat KL, dibesarkan dan tinggal di selangor tp mak ayah orang Melaka..:)

December 15, 2011 at 11:16 PM

nak adddddd nak adddd nak addd
:P

December 16, 2011 at 12:01 AM

err..blom ade~

December 16, 2011 at 12:13 AM

kalau add mesti boleh dpt lolipop free ni kan.. hehe :)

December 16, 2011 at 2:31 AM

saya rasa saya tak de. haha.

December 16, 2011 at 7:58 AM

memang kena buat kah?
kita chat' jelah. nanti ai invite yu. ok bebeh? :-)

December 16, 2011 at 10:58 AM

iema pun ada
tp xaktif pun
nnt iema add dill

December 16, 2011 at 12:35 PM

ala.emel google yang ada atas nama company.boleh add tak? hehe

December 16, 2011 at 4:35 PM

Dah add dill ;)

December 16, 2011 at 8:54 PM

da buat.hehe~ ;p

December 16, 2011 at 8:54 PM

da add awak~ ;p

December 16, 2011 at 8:55 PM

tp x fhm sgt pun nak gune..huhu~

December 16, 2011 at 8:55 PM

ntah ngigau ape komen byk2 ni..keh2

December 19, 2011 at 2:28 PM

atok bolum buek laie

December 20, 2011 at 7:45 PM

Dah buat tapi tak reti nak guna . HAHAHA sedih ,

Post a Comment