Wednesday, September 7, 2011

bicara sama berukband

"celcom berukband. kamu mogok ya? kamu tentu fikir aku akan membaling kamu secara kejam ke dinding. tetapi aku bukan begitu. aku cuma akan rendam kamu dalam air sabun sambil kopak-kopakkan perisai plastik kamu sambil menarah isi perut yakni kad sim kamu. kamu kepingin?"





dan ada orang kata aku orang gila kerna menulis begitu. haha! aku tahu kamu berjenaka, kawan. aku gila. menarik >.<

26 comments

September 7, 2011 at 6:33 PM

meh chemay tlong rendam kann
:P

September 7, 2011 at 6:36 PM

lempang je berukband tu laju2...

teremosi plak.. P

September 7, 2011 at 6:53 PM

meh baling kat aku... nak santau BERUKband tersebut!

September 7, 2011 at 6:54 PM

hahhahaa, sbr2 Dill... rasenye area sini bb maxis jauh lg ok dr celcom kot..

September 7, 2011 at 7:13 PM

tukar streamyx laaa

September 7, 2011 at 7:27 PM

@chemay: haha! rendam sampai lebam

@khaifaiz: tak cukup nak lempang. perlu dikopak-kopak terus

@Tukang Karut: santau kan aje!

@Ct Aja: yeke aja? sebelum2 ni tak de la teruk sangat. arini mcm ampeh lak

@delarocha: saye duk umah sewa jek. nnt kene amik line tpon tetap kalau nak pasang streamyx. adeh~

September 7, 2011 at 8:04 PM

bg kat aku biar aku tolong rendam..kifkifkif

September 7, 2011 at 8:29 PM

rendam air sabon cmpor softlan ckit.. biar jadik lembot..
kehkehkeh

September 7, 2011 at 8:31 PM

ini kes broadband kelajuan tahap minima la nih yer...huhu

September 7, 2011 at 8:38 PM

@bloghok: bagus betul kawan2 nak tolong rendamkan. hihi

@Ezy Chiaki: untung2 jadi wangi kan ezy?

@Papa Mifz: yah! Papa mmg hebat!

September 7, 2011 at 8:58 PM

hai. singgah di blog kamu. salam perkenalan. jgn marah sama berukband itu ya..kesian dia..huhuu

September 7, 2011 at 9:48 PM

thats y kalau blik kg jat x on9,rasa cm berukband 2 meletup panas gla.slow smcm plak 2.

September 8, 2011 at 12:01 AM

mari kita geletek itu berukband kow2 sampai kasi pengsan!!
*ape aku ngarut nu ntah..

September 8, 2011 at 1:12 AM

memang dasar BERUk kan kan kan

hehehe

September 8, 2011 at 1:40 AM

kejam sangat tu dill. hihi

September 8, 2011 at 1:52 AM

sabar laling...

September 8, 2011 at 2:09 AM

line berukband kt msia teruk kan
tapi rasa2 nye meksiz better sket dari sialkom ni
pengalaman ezay la kat uia(gombak) n kat umah(ganu)

September 8, 2011 at 9:06 AM

da namanya beruk...
perangai cenggitu ler

September 8, 2011 at 10:28 AM

pastu cecah ngn sos kimball..bes..hehe

September 8, 2011 at 12:32 PM

buat betul2 la bru lgend. err

September 8, 2011 at 1:36 PM

nak saya tolong basuhkan berok tersebut? hehehhe~

September 8, 2011 at 1:37 PM

weewiittt,


kau jirus dengan air panas je.

September 8, 2011 at 2:14 PM

sabar jela. :)

September 9, 2011 at 7:50 AM

jom tidur! :-)

September 9, 2011 at 7:08 PM

bila ya malaysia nk provide wifi laju free. hihi

September 12, 2011 at 3:06 PM

Sy ketinggalan isu ini di blog tp tidak di pesbok.. KAHKAHKAHKAH!! Eh urup beso napenye tuh? Maap penaipan dilakukan dgn gigi.. Harap maklum..

Post a Comment