Thursday, September 29, 2011

saat blog mati

Sorry, the blog at akudantv.blogspot.com has been removed. This address is not available for new blogs.
mati selama beberapa minit.
sempat 'dia' menambah dua blog untuk aku follow.
terasa kosong tiba-tiba.
what da heck?!

27 comments

September 29, 2011 at 6:16 PM

???~

September 29, 2011 at 6:44 PM

haaa...napa ek

September 29, 2011 at 6:46 PM

?????

September 29, 2011 at 7:35 PM

eh , mcm mn bole jg g2 ?

September 29, 2011 at 7:38 PM

apekah?

September 29, 2011 at 7:47 PM

kaklimah p0n kene mcm 2 jgk mlm smlm..rase nk teriakkkk wooooo T_T

September 29, 2011 at 8:33 PM

blogger buat hal lagi ka?

September 29, 2011 at 8:40 PM

npeewww.

September 29, 2011 at 9:05 PM

ayoookkkk....xtauu~~~

September 29, 2011 at 9:27 PM

err scary nya dengar tetiba boleh jadi macam tu , huhu ada la something wrong somewhere tu .

September 29, 2011 at 9:45 PM

argh.jgnla blogger wat hal lgi..risau2

September 29, 2011 at 10:15 PM

dia suruh cik dill berehat kot...

September 29, 2011 at 10:36 PM

errr nape ek gitu?
pnh gak hadap bende jd cmtu :(




cik ana.

September 29, 2011 at 11:31 PM

ngapew Dill...

September 29, 2011 at 11:37 PM

sapa removed?

September 29, 2011 at 11:56 PM

tak mengerti -.-

September 30, 2011 at 12:19 AM

oooo tak pnah kena seblum ni tak tau akan dtg la

September 30, 2011 at 6:00 AM

patut dia cakap "blog awak terlampau femes.kami terpaksa delete atas sebab2 keselamatan" hehe

September 30, 2011 at 8:13 AM

pasti ada hikmahnya. sabarlah nak..

September 30, 2011 at 10:02 AM

nape?

awak ok?

September 30, 2011 at 11:50 AM

td abg ada nk bkk sorg blogger ni pny blog.aah la..blog mati.asl le..

September 30, 2011 at 3:31 PM

kalau sy jd cam ni.. memang menangis la sy.. hehe!!~

September 30, 2011 at 7:24 PM

nasib baik saya x penah kena lagi mcm ni..takutnyerrr

September 30, 2011 at 8:28 PM

blogger buat hal eh dill?

September 30, 2011 at 9:47 PM

awatnye nih.. nasib 2minit jer.
klau idok berhutg la saya nk bw... ^^

October 1, 2011 at 12:17 AM

blogsput buat lawak ni kat aku jugak semalam.

October 1, 2011 at 1:13 AM

Kes2 macam ni la yang selalu bikin para blogger kecut perut..

Post a Comment