Friday, September 23, 2011

sekian lama mencari...akhirnya

Cari di Borders, Berjaya Times Square: Tak jumpa.
Cari di kedai buku (tak ingat nama): Tak jumpa juga.
Boleh terlupa nak usha masa kat hometown.

Semalam, akhirnya terjumpa di Carrefour Wangsa Maju.
Alhamdulillah.
Sekebun Bunga Cinta


Liyana! Liyana! Finally I found your book!
I am so excited! ^___^

27 comments

September 23, 2011 at 8:02 PM

emm novel atau cerpen ?
best tak, share la nnti. hehe

September 23, 2011 at 8:04 PM

liyana: gua nak yang free ade tak? ahaks..

September 23, 2011 at 8:33 PM

novel ek?
sy x bole mulakan baca novel,
alamatnyer semua keje x jd, dok ngadap novel smp habis...hehe

September 23, 2011 at 8:44 PM

besh tak? besh tak?

September 23, 2011 at 8:51 PM

sy mencari..T_T tdk ketemu jua.ok skrg da thu tmpt.cuma x thu la ble nk p bli.

September 23, 2011 at 9:15 PM

nnt boley kasi pinjam sama sy ya~ ;p

September 23, 2011 at 9:35 PM

TQ dill! TQ so much! Ailebiyu bery sterong like neil amstrong yg p bulan ittu.. Huhuhu.. Hapy readin ya.. Lau tak bes aimsoryla.. Budak2 tulis mmg bgitu.. Hehehe.. TQ darlinggggg!

Orlando: Nk pree? Bak john! Hahaha..

September 23, 2011 at 9:38 PM

i xleh nak bace novel sbb mmg xleh nak sabar utk selak selai-selai page novel..bukak starting terus nk p ending die..dem!








anamizu :)

September 23, 2011 at 10:35 PM

best x??
sal cinta ka ape?
kalo cinta xjd nk pinjam.eheheeh

kalo thriller nk pinjam
boleh?

September 23, 2011 at 10:40 PM

kat mph jusco wangsamaju ada...

September 23, 2011 at 11:14 PM

kat MPH ada tak? leh bace freee

September 23, 2011 at 11:41 PM

pehhhh.. teringin nak beli.. tp sy tak pernah beli novel kecuali novel ramlee awang mursyid.. heheheh~~

September 24, 2011 at 12:00 AM

nak pinjam.boleh?

September 24, 2011 at 1:01 AM

oh ini la buku dia..lama tak singgah blog dia...

September 24, 2011 at 9:39 AM

Best ke Dill, baca novel bayk2 nti leh hasilkan cite yg menarik lg kat blog ni...hi3

September 24, 2011 at 10:52 AM

oooh.x bc lg bku tu...cter bru kn?
akn bc..:),,msti bes..bku beliau mmg tak mengecewakan..

September 24, 2011 at 12:07 PM

wah..da jupe da dy...cntik covernyer..hehehe

September 24, 2011 at 4:20 PM

lahh patut ahh penah dengar liyana zahimm. blogger ghupenye mehehe

September 24, 2011 at 4:23 PM

Baca tajuk dia teringat lagu Ziana Zain "Sekebun cinta nan berbunga" lalala.. Ahahaha..

P/s: Maaf, kesibukan yang sangat memuncak. Jadi biskut sekarang kejap ada kejap takde. Adoiyaaai~

September 24, 2011 at 5:30 PM

dill..pinjm novel leh?heheh

September 24, 2011 at 5:54 PM

best ke cite ni dill?hihi
dah macam lirik lagu ziana zain pulak.. xP

nnt review la cite tu, t kalo sedap bleh carik juga.. xP

September 24, 2011 at 8:32 PM

still tak jumpe2 lg.. hmmm.. T_T

September 24, 2011 at 9:52 PM

kite dh lme xbli novel.. rindu rse nk bce novel.. hehe

September 25, 2011 at 12:13 AM

nanti dah abeh baca review ekk... hehe =)

September 25, 2011 at 4:37 AM

xcari di Kinokuniya KLCC ke?? sana kan syurga buku..

mmg buku novel melayu byk di situ.. buku adik adiputra pun ada !!

September 25, 2011 at 12:36 PM

best tak novel tu?
tentang apa?

September 26, 2011 at 1:16 PM

wahh amacam dill?ok x?

Post a Comment