Sunday, September 4, 2011

kilogram selepas raya

Ah ha! Macam mana kilogram kamu selepas raya? Seperti guni beras kah? Ops. |toleh kiri kanan| Tersasul pulak. Macam mana dengan Encek TK kita? Semakin cabi atau sudah ada six pack kah? Cik Keropi pasti semakin comel. Macam mana dengan Uncle Ghost? Semakin tough? Hihi.

Orlando macam mana? Dah beli guni beras baru? Eh, tersasul lagi. Slim kan? Senior Miz Novexx, semakin cun kan? Cik Lea Isnawi? Hulur sikit duet raya kat guwa! Hehe. Cik Aja, pasti slim !

Blog tips kurus, pastinya kurus! Rasenye tak de kilogram yang naik. Kawan-kawan lain macam mana? Anip? Asyila? Arabella? PenjajahMinda? Penaberkala? Amna? Chemay? Chilled? Abang Zam (confirm kurus!) Haha! Liyana? Anis Mohd, ni budak kecik.Tak boleh besar-besar kot. Ahaks.

Dan kawan-kawan yang tak sempat guwa sisipkan di sini, macam mana dengan kilogram kamu? Berjaya mencapai berat badan ideal?

Guwa? Sempat menimbang di Tesco dua hari lepas. Kebetulan Ayah ada di sebelah tika nombor kilogram tertera di mesin penimbang digital. Ayah terus lihat nombor.

"Kamu kena tambah sikit berat. Jadikan 55kg"

What?! Mana nak cari! -_-"

13 comments

September 4, 2011 at 8:53 PM

berat kilogram xpe gak..
berat dosa payah payah..

:)

September 4, 2011 at 8:56 PM

nah... aku bagi 10kg freeofcharge!

September 4, 2011 at 9:49 PM

chemay maintainnn.
kuruuuussss
hikhik
:P

September 4, 2011 at 9:50 PM

ahaaa...tak timbang lagi
tp sedara mara ckp makin kurus..keh3

September 4, 2011 at 9:57 PM

lemak semakin bertambah..
T_____T

September 4, 2011 at 11:30 PM

byk open house nnt, pegi je semua walaupun tak dijemput.

dapatlah 55kg tu.. hehe

September 5, 2011 at 12:08 AM

sy naik 2 kilo!!..arap maklum..huhu~
perlu mulakan kembali operasi jog sambil usha pakwe ensem kat taman jelatek~ ehe

September 5, 2011 at 3:32 PM

Guni beras? keh3

September 5, 2011 at 7:43 PM

raya punya kes, pat hari tak jumpe nasi.agak2 boncit tak saya? hahaha

September 6, 2011 at 7:26 AM

kesian awek under weight ni. meh amik ni.. :)

September 6, 2011 at 8:01 AM

saya mahu turunkan berat hingga ke 45, tapi awak mahu naikkan hingga 55
hihi

September 6, 2011 at 8:30 AM

Mtk maaf cucu cicit tumpang bertanya.. Liyana tu sy ke dill? Jika benar sebenarnya sy ni besar jugek orgnye.. Kahkahkah~

September 7, 2011 at 9:20 AM

OMK Dill

saya dah gemuk/
naik 5kg
jangan jeles

Post a Comment