Sunday, August 14, 2011

disclaimer

Buat kawan-kawan atau penulis blog atau pengguna internet yang ingin menggunapakai atau memetik sebarang ayat atau seluruh entri dalam blog ini, aku harap kamu semua memberi kredit kepada atau acknowledge aku. Bukan apa, menulis suatu di sini bukan semudah yang disangka. Idea tercipta dari melalui pemikiran dan pembacaan tersendiri. Tidak ada masalah jika ada yang ingin berkongsi tetapi adalah lebih baik jika kita menghargai penulis tersebut. Hanya letak namanya dan jika rajin letak pautan blognya sekali. Dia akan terasa lebih dihargai. Termasuk aku.

Harap difahami seantero dunia.

15 comments

August 14, 2011 at 11:34 PM

ade orang plagiat ke laling?

August 14, 2011 at 11:35 PM

@ORLANDO AHMAD
erm. ade orang petik ayat2 saye. tapi tak letak link blog. die cume kate die amik dari 'satu blog'

August 14, 2011 at 11:36 PM

dia lupa nama blog cikgu kot

August 14, 2011 at 11:41 PM

@penjajah minda
tak tau la awak. die tulis entri tu selepas 2jam die komen entri saye.

August 14, 2011 at 11:45 PM

bukan aku kan kan?

August 14, 2011 at 11:46 PM

@Tukang Karut
bukan...

August 14, 2011 at 11:48 PM

bukan saya jugak kan???
adesss, ada jugak kan macam ni
maybe dia lupa kot

August 14, 2011 at 11:55 PM

bukan saya kan dil?

August 15, 2011 at 12:01 AM

sabor je la miss dill..
semoga lepas ni dia sedar kesilapan tu..

August 15, 2011 at 12:26 AM

dia copycat ke?

August 15, 2011 at 12:26 AM

sy bukan copycat :)

August 15, 2011 at 12:49 AM

sabo je la cikgu. dunia skunk memang cam tu. senyum2 =)

August 15, 2011 at 9:49 AM

dia terlupa kot .
hahaa

August 16, 2011 at 4:29 PM

kesiannya kak dilla
sapa yg aniya akak saya ni

August 17, 2011 at 10:07 AM

Plagiarism is haroommmm~

Post a Comment