Sunday, August 21, 2011

lagu raya eon cover

Permintaan dari blog-tips-kurus kita. Lagu Raya Eon. Ini versi pendek. Dill tak jumpa klip video lagu ni kat Youtube. Yang ada tu pun suara tak berapa nak jelas dan versi baru. Kita nak versi old skool ^^

Hari Raya hari yang mulia
penuh bererti kepada kita
tua muda miskin dan kaya
menyambutnya dengan gembira

berhati-hati di jalan raya
semoga anda selamat tiba
ucapan selamat hari raya
dari Eon untuk semua


video

Korang dengar irama dan lagu je okei. Suara sumbang tu sila abaikan. 

18 comments

August 21, 2011 at 5:39 PM

Tukarla Dill, xyah la dari eon..dari Dill untuk semua... hi3

August 21, 2011 at 6:10 PM

wow.. sedap suara!

August 21, 2011 at 6:17 PM

suara dil ke ni? auw merdu! :)

August 21, 2011 at 6:48 PM

Dill...kat youtube kan ade versi penuh...
http://www.youtube.com/watch?v=xiMKXADINLc

P/S: nice voice...Selamat Menyambut Hari Raya Dill...:)

August 21, 2011 at 7:00 PM

@Memori Kekasih
ye. saye perasan video tu. cuma ade 1 versi lagi iklan eon. bukan versi mawi. saye nak yang iklan lama tu tapi tak de kat youtube. terima kasih ya.

August 21, 2011 at 7:56 PM

suara sumbang tu bukan suara laling ke?

August 21, 2011 at 8:12 PM

wahhh..
best!

August 21, 2011 at 8:18 PM

@ORLANDO AHMAD
hahaha! sumbang amat. >.<

August 21, 2011 at 9:06 PM

dengar lagu nie sambil bayang cikgu dill nyanyi..perghh sama la hehehe =P

August 21, 2011 at 9:58 PM

hoho... nak kritik ke tak ni ek? rasa2 perlu ke?

August 21, 2011 at 10:01 PM

@Tukang Karut
haha! ni bukan One In A Million la.

August 21, 2011 at 10:13 PM

hoho... kalau nak kritik... aku ok jea... aku ni jujur... tak reti nak cover2... huhu...

August 21, 2011 at 10:15 PM

@Tukang Karut
adeh. ni buat utk blog tips kurus la. saje. suara saye sumbang meh

August 22, 2011 at 12:54 AM

hehe..sweet gitu..:D

August 22, 2011 at 4:41 PM

mueh! mueh! terharunyaa... cik dill to pagal heyy nyanyi.. ai da ingat lagu itu. toche bebeh!!

*sori lambat menikmati nyanyian dill-smlm bizi mengkayakan Tesco. :(

August 22, 2011 at 5:19 PM

suara sumbang,tp klu dill yg nyanyi bet kot. :) dill kan pandai mengaji :D *tetbe.haha

August 22, 2011 at 10:37 PM

wahhhh...nyanyi sendiri ke ni?

August 23, 2011 at 11:35 PM

Dill lptp ini bisu makanya cume menyaksikan gambar2 oh indahnye lptp ini bisu oh oh oh yeh!

Post a Comment