Sunday, August 14, 2011

Ikan Pari's Art: gambar katak

Cik Sal, seperti yang dijanjikan ini gambar katak untuk Cik Sal. Dilukis khas oleh Abang Ngah. Dia tidak tahu bagaimana hendak melukis secomel katak keropi. Namun dia ada trademark nya tersendiri.


kat bawah ni Keropi ye.


17 comments

August 14, 2011 at 12:15 AM

binatang faveret cik sal kah laaling?

August 14, 2011 at 12:17 AM

@ORLANDO AHMAD
sal suka katak keropi. katak gerutu2 tu die tak suke. ^^

August 14, 2011 at 12:19 AM

aku benci katak!

August 14, 2011 at 12:20 AM

handsome sangat katak ni,lol

August 14, 2011 at 12:32 AM

ahaha comel xD

August 14, 2011 at 12:40 AM

cik sal terpengaruh dengan cerita princess and the frog kan?

August 14, 2011 at 12:42 AM

@penjajah minda
ahaha! mane ade la. naye je die ni

August 14, 2011 at 12:50 AM

nk gambar butterflypink pulak buleh?

August 14, 2011 at 1:38 AM

katak atas tu over tembam. hihi

August 14, 2011 at 4:15 AM

dill, kim salam kat abg ngah.
ai nak jugak. gambar apa2 pa je yg comel. nanti ai belanje beliau choki-choki & cikedis. deal!! :-)

August 14, 2011 at 4:20 AM

comel katak

August 14, 2011 at 4:37 AM

okayy katak ini comel :D boleh tak bertukar jadi prince charming ? kehkeh !

August 14, 2011 at 4:53 AM

Ya ampun..sgt comel! comel bangat! Tq so munchy Cik Dill!~ Ckp time kasih juge kat Abang Ngah ye~ ^^

En Orlando: Iye..itu kerropi katun feveret sy~ ^^ nama 'ijou' belakang Sal ijou bertitik tolak dari itu keroppi..keroppi itu kaler ijou..~ arap maklum~ ;p

Tukang Karut: ong gedek2 =p

penjajah minda:haha, tidak sama sekali =p

August 14, 2011 at 6:27 AM

katak hijau comel..

August 14, 2011 at 10:44 AM

comel..tp geli ngn katakk..hehe

August 14, 2011 at 5:59 PM

Wah sme1 calls u laling.. Alaik! Moga bhgia ke ank cucu.. Erkk~

August 14, 2011 at 6:14 PM

@Liyana Zahim
haha! die main2 je tu liyana oit

Post a Comment