Friday, August 5, 2011

hujung minggu di kampung

Alhamdulillah, selamat sampai ke rumah opah kira-kira pukul 5 petang tadi. Berpeluang berbuka puasa bersama-sama famili.

Shamsuddin Amin, lepas ni awak boleh la join skali berbuka puasa sama-sama dengan famili dill ya ^^ |percubaan berhemah untuk melobi dean|

tiba-tiba taip macam tu. >.<

32 comments

August 5, 2011 at 10:09 PM

Aminn. SIapa tu? bakal suami ke? hee. :)

August 5, 2011 at 10:11 PM

@Umedia Network
bukan. dia kawan saye :)

August 5, 2011 at 10:15 PM

best2 dpt berbuke ngn family..
hehekk..

August 5, 2011 at 10:24 PM

tak ajak aku pun...

August 5, 2011 at 11:00 PM

woahhh .. jelesnye! tsskkk ~ T^T

August 5, 2011 at 11:51 PM

umah opah kat mana?

August 6, 2011 at 12:35 AM

hehehe (lagi sekali gelak notty)

August 6, 2011 at 12:39 AM

nak bukak pose ngn family cik Dill jugak!~ ^^

August 6, 2011 at 4:57 AM

tu la Dill...
org tringin nak g kampung dill...
ni, dah sampai bru nak ajak... HUHU

August 6, 2011 at 5:58 AM

@ORLANDO AHMAD
kat perak :)

August 6, 2011 at 8:30 AM

wah bes btl dapat berbuka ngn famly. bagi yang tak dapat cuti kerana belajar, jangan bersedih :(

August 6, 2011 at 9:27 AM

hahaha..din..lamar cepat la..bleh apik g majlis nikah

August 6, 2011 at 9:40 AM

bertuah masih ada opah. embah saye semua dah tiada..

*Din ke O Ahmad ni?? (",)

August 6, 2011 at 9:42 AM

@apik pehe
apik...kitorang mane ade ape2 la. haha!

August 6, 2011 at 9:57 AM

@blog-tips-kurus
oh bukan. diorang dua orang yang berbeza. dua2 kawan saye :)

August 6, 2011 at 10:03 AM

perak area mana weyh???

August 6, 2011 at 10:12 AM

@ORLANDO AHMAD
kampar. bukan taiping ha~

August 6, 2011 at 10:14 AM

err..melobi dean tu apa?

August 6, 2011 at 10:56 AM

kat kampung leh on9 tak?

August 6, 2011 at 11:00 AM

wah bestla balik kg..jeles seh

August 6, 2011 at 12:36 PM

saya pun nak join jugak la.... ngeheheheh (^___^)V

August 6, 2011 at 12:46 PM

lea pun berbuka kat umah semalam
best kan dpt pose kat umah

kim salam kat opah =)

August 6, 2011 at 12:55 PM

bestnya dpat balik kampung.hi3

August 6, 2011 at 2:30 PM

errr kampar? mambang di awan? gua biasa je area tu, dulu Gua duk perak. Bapak lagi la lama duk perak sejak bapak belum kawen... abang ipar gua pon orang kampar sorang, teluk intan sorang...

August 6, 2011 at 6:51 PM

@ORLANDO AHMAD
ah sudah! tibe2 kite ni sbenaye kenal! kantoi lak kang. haha! saye dok kat kampung. 12km dari pekan kampar

August 6, 2011 at 11:47 PM

kampong ape dill? hmm kakak Gua kawen orang kampar... kalo setakat perak tu rata dah family Gua duduk coz bapak kerja ngan pejabat tanah perak... ade gak family kami rancang nak ziarah sana, tak tau lagi bila hahahhaa kawan2 ramai kat sana

August 6, 2011 at 11:48 PM

Gua ni anak jati n9, tapi membesar kat perak. bapak dah pencen baru kami pulang ke n9

August 6, 2011 at 11:55 PM

@ORLANDO AHMAD
kampung tersusun tronoh mines. umah opah 30min je dari umah saye

August 7, 2011 at 5:49 AM

owh... nama kampong ala kebaratan dah macam kat german keh3

August 7, 2011 at 6:12 AM

@ORLANDO AHMAD
tu lah. sape yang duk german sbenanye? :p

August 7, 2011 at 11:01 AM

hahahahha kat perak tu banyak kan nama tempat di inggeriskan, nasib baik nama Dill tak Inggeris heheehe

August 7, 2011 at 11:49 PM

@ORLANDO AHMAD
nama saye panjang sangat. tak mampu nak diinggeriskan. ahaks.

dill = nama sayuran dlm bahasa inggeris. :)

Post a Comment