Thursday, June 2, 2011

mysterious guy


I am looking for this mysterious guy. Has anyone seen him before? I met him  when I was on my way to Rawang with the commuter in August 2010. If you do, please contact me ya. ^_^

44 comments

June 2, 2011 at 1:15 AM

dah namanya misteri mesti dia nak ke rawang kan....huh

June 2, 2011 at 1:16 AM

@ghost writer
masalahnye die tak turun kat rawang :(

June 2, 2011 at 7:17 AM

Trace pkai GPRS buleh.. Hahahah~

June 2, 2011 at 9:16 AM

@Liyana Zahim
alah! tak reti. yana ajar :)

June 2, 2011 at 11:06 AM

tanya direct kan senang... tak payah nak misteri nusantara dah...

June 2, 2011 at 11:56 AM

misteri siap ada gambar? heee. :)

June 2, 2011 at 11:58 AM

@Nasriq
mase tu segan. haha! kang die kate 'apahal minah ni?'

June 2, 2011 at 11:58 AM

@KAMIHIDUP
kenangan. hihi.

June 2, 2011 at 12:39 PM

buat iklan kat surat khabar..
ekeke

June 2, 2011 at 12:40 PM

@Cik Ezy
tu lah. ingat nak iklankan gak.

Encik Hensem dicari. Hubungi dill :)

June 2, 2011 at 1:32 PM

ada berapa lg mysterious guy ko simpan? haha

June 2, 2011 at 2:14 PM

@Aimi dan Pakcik Hashim
setakat ni, dia sorang :)

June 2, 2011 at 2:40 PM

mcm knal je mamat ni klu salah nama di Khairul Razali rsa sy pnh chat dgn dia kat Syok Org sbb msa tu dia beli Cd game kat sy kalau btol dia la...

June 2, 2011 at 3:00 PM

@NICK IRFAN
nick! btol ke? muke same tak? hihi

June 2, 2011 at 3:10 PM

yup! muka sama tp xthu la mngkin pelanduk 2 serupa ke? tp mmg sama la.. nnt sy try tnya psl gmbr ni sy ada no fon dia sbb dia regular costumer sy slalu beli game kt sy....

June 2, 2011 at 3:14 PM

@NICK IRFAN
yeke? gamba ni saye curi2 tangkap. hehe. nick tanyekan eh! thanks yah!

June 2, 2011 at 3:15 PM

snap curi2 ke ni ? huu

June 2, 2011 at 3:20 PM

itu bukan aku kompom...hehe

June 2, 2011 at 3:24 PM

@Fyqa
a'ah. hihi.

June 2, 2011 at 3:24 PM

@Republic Aku
haha! kalau kamu, awal2 lagi saye dah tegur :)

June 2, 2011 at 4:40 PM

erk...sape tu ?

June 2, 2011 at 5:07 PM

calon ke ni Dill? hihi

June 2, 2011 at 7:10 PM

ehem2...sape tu...hi3

June 2, 2011 at 7:17 PM

@combi
hihi. saye pun tak knal die combi

June 2, 2011 at 7:18 PM

@amir
haha! entah sape2 ni amir. saye main snap je gamba die

June 2, 2011 at 7:21 PM

@Ct Aja
ehem2. tak tau la aja :)

June 2, 2011 at 7:24 PM

semoga berkekalan... tetiba

June 2, 2011 at 7:26 PM

@khaifaiz
Ameen.

hihi.

June 2, 2011 at 8:16 PM

Apsal? Die salah naik koch wanita ke? *pardon my french

June 2, 2011 at 9:36 PM

cinta pandang pertama ke ni..
hihi

June 2, 2011 at 10:13 PM

@Azroy Kassim
oh tidak. kami sama2 naik koc biasa. :)
nyesal lak tak berkenalan. hihi

June 2, 2011 at 10:14 PM

@ïêmå å¢klê§
bukan takat pertama, kedua, ketiga, keempat...bla.bla...infiniti.

jawapan tu seperti gadis gatal. haha!

June 2, 2011 at 10:20 PM

uikkk..dill ader aper nga dia?haaaaa

June 2, 2011 at 10:39 PM

hahah nape tak tnya no hp die rituuu... kan dh tercari2.. anyway./. new here..salam kenal naa

June 2, 2011 at 10:49 PM

@apik pehe
saye nak berkenalan ngan die. apik knal die tak? hihi

June 2, 2011 at 10:49 PM

@k a k L a m p
err. segan. :)

June 3, 2011 at 1:25 AM

ehemsss.

hensem.

lol

June 3, 2011 at 12:06 PM

@Amoi
yah! mmg btol!

June 3, 2011 at 12:49 PM

salamualaik..

jeng-jeng-jeng !
siapakah si misteri ni ??
*oh cik dill ~~~

June 3, 2011 at 11:47 PM

kalo bejaya jumpe..apa cik Dill akan buat? ajak dating makan kentaki kah..hehe ;p

June 3, 2011 at 11:54 PM

@amna
waalaikumussalam.

saye tak tau, amna. tu yang sedang mencari ni :)

June 3, 2011 at 11:54 PM

@~SaL IjOu~
yah! saye serius mahu kenal die. dating kat kentaki pun boleh :)

June 9, 2011 at 12:25 PM

ehem..ehem...ehem...adakah....hehehe

June 9, 2011 at 1:57 PM

@KUREKURE COMEL
adakah? mina knal tak? saye cari die tu

Post a Comment