Saturday, May 14, 2011

bila blogspot buat hal

Rasanya aku masih sempat menulis satu entri sebelum blogspot buat hal. Akibatnya, sehingga entri ini ditaip, entri itu masih hilang belum jumpa. Nasib baik bukan entri puisi atau entri panjang berjela. Kalau tidak, mau aku merana sekejap.

Hampir 24 jam tidak dapat mengakses masuk ke dashboard. Sibuk mengadu pada Dean. Pot pet pot pet. Blogspot masih begitu. Sehingga tertidur dan terjaga hanya untuk periksa tahap kesihatan blogspot pada waktu ini. Alhamdulillah, setakat ini boleh masuk dashboard dan menaip entri. Masalahnya cuma satu, entri hilang.

p/s: pacik blogspot, sila kembalikan entri aku yang hilang~

16 comments

May 14, 2011 at 3:00 AM

Sabar ya.. :)

P/s: Nak mengembalikan entri yang hilang sila klik Sini

May 14, 2011 at 3:46 AM

ye betul tu cik dill...server dia ada poblem kot..tak pun upgrade server...he he he... nak buat camana ..he he he redha je la ye cik dill...he he he

May 14, 2011 at 6:40 AM

@Miss Tira
thanks tira :)
rasenye entri tu dah dikembalikan ^^

May 14, 2011 at 6:41 AM

@Mr iz
redha je la. sampai tertdo dibuatnya

May 14, 2011 at 7:44 AM

haha..siap ngadu kat dean tu..hahaha

May 14, 2011 at 9:08 AM

anis terpaksa main game je sebab x de org pon update blog smlm . bkn x de , x boleh nak update . hahaaa

May 14, 2011 at 9:12 AM

@apik pehe
ngadu sambil mengaco idup beliau. haha!

May 14, 2011 at 9:13 AM

@Anis Mohd
ceh. naye je anis ni tau

May 14, 2011 at 11:21 AM

hahahaha..geram je kan kak..entri da ade..tapi komen da ilang..

May 14, 2011 at 12:33 PM

dah ade entri, komen pulak ilang. grr

May 14, 2011 at 2:25 PM

entri lama atau entri yang baru taip?

May 14, 2011 at 8:37 PM

@aSiMiRa.aSiM
tu la asim. ilang semua pulak tu.

May 14, 2011 at 8:38 PM

@ghost writer
entri lama.

dill perasan lebih: hilang hampir 24jam
terjemahan minda: komen hilang

May 14, 2011 at 8:38 PM

@cik azeya
tu la. geram kan!

May 14, 2011 at 11:18 PM

semua komen2 dan ada entry yang hilang jugak... tapi biaq pi la.. semua ngarut jea...

May 21, 2011 at 10:24 PM

@Nasriq
tu lah. ni komen baru wujud ni

Post a Comment