Friday, May 20, 2011

malware


Eh, sekarang ni asyik-asyik keluar amaran ini bila melawat belog manusia lain. Apakah yang sedang berlaku?


p/s: bukan belog aku okei. belog orang lain. ade malware kat belog mereka.

18 comments

May 20, 2011 at 9:48 PM

Ada lagi tu masa melawat satu blog ni. Bila lawat computer Tira terus crash.. Kenapa entah. Haaaish. -.-

May 20, 2011 at 9:49 PM

virus kot..
leh berjangkit kot..
prnh bace psl malware ni kat blog sape ntah..

May 20, 2011 at 9:55 PM

ini bahaya ni... ada orang dalam bahaya, cepat panggil wonderpet...

May 20, 2011 at 9:56 PM

@Miss Tira
susah. skarang ni macam2 virus ade~

May 20, 2011 at 9:57 PM

@Cik Ezy
merisaukan orang je kan

May 20, 2011 at 9:58 PM

@Nasriq
wonderpet wonderpet kami datang~

May 20, 2011 at 10:05 PM

virus la tu...
belog tu mesti banyak gadget sgt...

May 20, 2011 at 10:13 PM

@ieyla
dekat 10 belog mcm ni, ieyla~

May 20, 2011 at 10:28 PM

cik dill,harap kamu sabar yer.saya sebulan yang lalu selalu jadi macam nie sampai lappy hang byk kali.tp sekarang dah ok. :DD

May 20, 2011 at 10:41 PM

@athiera
setakat ni belog saye okei. belog orang lain yang jadi mcm ni. saye kalau dah kuar warning tu, tak de nye nak proceed dah~

anyway, thanks awak :)

May 21, 2011 at 1:13 AM

penyakit berjangkit kot.... update antivirus segera... he he he

May 21, 2011 at 2:12 AM

baa~ CAK!!

ni jenis malas scan ni. beranak pinak la segala macam pijat dlm tu. haha

May 21, 2011 at 6:36 AM

virus? x suka x suka!

May 21, 2011 at 8:39 AM

@Mr iz
orang tu la. haha!

May 21, 2011 at 8:39 AM

@Azroy Kassim
ntah ape la yang diorang install kat belog. saye pun tak tau

May 21, 2011 at 8:39 AM

@sal_ijou
tak de sape shukew. hehe :)

May 23, 2011 at 9:00 PM

byk link la cik dill...mcm ping tu...
blog mina dulu ada...bila dah buang.. baru okei...

May 23, 2011 at 9:15 PM

@KUREKURE COMEL
tu sbb saye malas nak letak link pelik2. kang tak pasal2 dapat malware

Post a Comment