Wednesday, May 11, 2011

hadiah daripada asim

Aku ni bukannya celik IT sangat. Tidak berbakat langsung dalam bab design ni. Selalunya aku ambil latarbelakang sedia ada untuk belog. Terfikir juga mahu ada header belog sendiri. Tetapi, tak tahu hendak buat sendiri kan. Ya, memang orang kata "Senang je dill". Tapi untuk aku, "Oh, susah tu der. Guwa poyo sikit bab-bab gini"


Entah macam mana, kebetulan berkenalan dengan seorang penulis blog ini, Asim. Merupakan penulis belog yang peramah dan prihatin. Dia dengan baik hatinya telah mencipta header untuk belog aku. Terasa sangat terharu. Awal-awalnya aku tidak tahu bagaimana untuk meletakkan header di template lama. Semalam dengan kesabaran maha tinggi, aku tanya sini sana. Kutip semua ilmu yang patut dan mula godek blog. Alhamdulillah, aku berjaya meletakkan header pada tempatnya. Header cantik hasil kreativiti Asim. Terima kasih, dik. Kak senang kenal dengan Asim.

p/s: kalau kamu mahu tempah header, boleh jenguk belog Asim =)

40 comments

May 11, 2011 at 4:18 PM

dari tadi komen blog dill ni.
tbe2 terasa ..

"eh , nampak sangat anis ni tak de keje nk wat sbb ley komen byk kali . hahahaa"

anis pon sependapat ngan dill .. susah . susah . hahaa

May 11, 2011 at 4:23 PM

hihi. time kasih anis. saye pun suke je komen belog anis. anis cuti kan skarang ni? tu sbb banyak masa terluang :)

May 11, 2011 at 4:25 PM

phewwiiitt!

blog Miss Dill semakin menarik

heheheh~

May 11, 2011 at 4:27 PM

@Miss Shikio
biase2 je jue. die punye belog lagi cantik :)

May 11, 2011 at 4:37 PM

cunnyehhhh..jeles jeles :D

May 11, 2011 at 4:44 PM

@~~Ticer Wann~~
eheh. ticer nye belog pun lawa

May 11, 2011 at 5:21 PM

mana ada cuti
cuti 2 minggu lagi
hahahaa

May 11, 2011 at 5:25 PM

@aniseh yeke. takpun tgh musim exam. break sekejap. eheh

May 11, 2011 at 5:49 PM

patutla semakin ceria je blog nie.. camni la.. lepas ni bertambahla follower..

May 11, 2011 at 5:51 PM

dh cantekkkk..
=)

May 11, 2011 at 6:48 PM

semalam dah aku nampak
"wow... smart ah"

May 11, 2011 at 6:50 PM

@mykhalis
hehe. time kasih :)

May 11, 2011 at 6:51 PM

@Cik Ezy
time kasih cik ezy :)

May 11, 2011 at 6:51 PM

@Aimi dan Pakcik Hashim
time kasih. :)

May 11, 2011 at 7:15 PM

hoho... nak mintak tolong si rajin tu tolong buatkan header boleh? hoho...

May 11, 2011 at 7:23 PM

@Nasriq
g tanye die. ahaks.

May 11, 2011 at 7:40 PM

wah header br...cantik...hi3

May 11, 2011 at 9:15 PM

sangat cantek laa, terbaekk!!!! :)

May 11, 2011 at 9:24 PM

nice untuk beginner mcm u :p

May 11, 2011 at 9:48 PM

@Ct Aja
kawan buatkan

May 11, 2011 at 9:48 PM

@Miz Novexx
time kasih. kawan buatkan

May 11, 2011 at 9:48 PM

@Miz Novexx
time kasih. kawan buatkan

May 11, 2011 at 9:49 PM

@Amoi
amoi, bukan saye buat. kawan buatkan header ni. saye tak reti. hehe

May 11, 2011 at 10:07 PM

wahhh...nmpk cik dill tersenyum manis...sukeeee sgt2 tau....


tbe2 mina nmpk lain masuk cni...hehehe....


comel lah...jeles mina tau..smile..

May 11, 2011 at 10:13 PM

best la miss dill dapat header free

May 11, 2011 at 10:32 PM

@KUREKURE COMEL
oh. asim yg baik hati buatkan header ni. :)

saye tidak comel. haha!

May 11, 2011 at 10:32 PM

@ïêmå å¢klê§
oh. mmg best, cik iema :)

May 11, 2011 at 11:07 PM

ur welcome.... ;)
kagum la ngan semangat Miss Dill yang nak blaja pasal mende2 nih sume

May 11, 2011 at 11:17 PM

@Miz Novexx
hehe. saje blaja mende baru. kerah otak ni biar berfikir.

May 11, 2011 at 11:23 PM

cik dill...bila mina masuk cni...mesti mina senyum tgk org kat atas tu...rasa mcm senyum dekat mina je...


pe2 pun...mina tetap nak kata cik dill comel...tak kireeeeeeee.....


smile....

May 11, 2011 at 11:25 PM

@KUREKURE COMEL
haha! mina ni ade2 je

May 12, 2011 at 12:12 AM

canteq la header ni...
hahaha
bertuah dpt hadiah...
ak ni x dpt2 lagi... huhu

May 12, 2011 at 1:14 AM

wah berseri seri nampak nya blog cik dill...he he he... lebih ceria nampaknya...he he he

May 12, 2011 at 2:32 AM

Buka je blog ni tiba-tiba terasa kagum. Rupa-rupanya ada header baru yang sangat hebat. Tahniah Miss Dill. :)

May 12, 2011 at 2:10 PM

@Mr iz
time kasih mr iz :)

May 12, 2011 at 2:10 PM

@Shamsuddin Amin
kawan saye, asim tolong buatkan. 1st time orang kasi :)

May 12, 2011 at 2:10 PM

@Miss Tira
time kasih, tira. kawan saye buatkan. saye tak reti. hehe

May 14, 2011 at 2:21 AM

@Shamsuddin Amin
hehe. kawan buatkan. mmg best~

May 14, 2011 at 2:21 AM

@Mr iz
mr iz, time kasih :)

May 14, 2011 at 2:22 AM

@Miss Tira
time kasih tira :)

Post a Comment