Wednesday, May 4, 2011

selamat tinggal


Selamat tinggal kawanku
Tak mudah aku pergi
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini


Okay
Dah memang
Bukan mudah untukku menerima hakikat
Dalam hidup ini sentiasa ku tersekat
Apa yang kuharapkan 
Kasih sayang yang suci murni
Tetapi semuanya hilang setelah kau pergi
Dulu hari-hariku berwarna-warni
Kini kian mendung
Ia tinggal satu memori
Jangan jangan lepaska genggamanku ini
Hidupku hanya bermakna jika kau di sini


Mana janji
Mana erti
kenapa gembiraku kini menjadi sepi
Musnah segala apa yang kuimpikan
Tetapi ku tetap tabah
Kerana Tuan yang menentukan


Kau tetap pergi apakan daya
Walaupun ku telah mencuba sedaya upaya
Kuharapkan ini seuatu yang kekal
Namun kuterpaksa melepaskanmu, baby
Selamat tinggal


Selamat tinggal kawanku
Tak mudah aku pergi
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini

Tiada ertinya kau tinggalkan aku
Sedangkan teramat kumengasihi dirimu
Cuba ingat semua yang kita pernah lalui
Sayang bukalah fikiranmy kembali
Ku tak mahu hidup tanpamu di sisi
Hanya kau seorang yang pernah aku kasihi

Jangan pergi jangan pergi
Jangan tinggalkan aku begini
Jika aku yang engkau cintai
Kenapa semua ini
Kenapa semua ini
Mengapa semua ini
Jika aku yang kau cinta
Mengapa semua ini

Kenapa semua jadi begini
Kenapa mengapa
Jangan pergi jangan pergi
Jangan tinggalkan aku begini

Selamat tinggal kawanku (usah pergi)
Tak mudah aku pergi (jangan biarkan kumenderita)
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini (aku sentiasa di dalam dada kamu sayang)

Walau ku pergi sayangku (usah pergi)
Dalam jiwa ini
Kaulah cintaku yang kekal
Selamat tinggal

Selamat tinggal kawanku (usah pergi)
Tak mudah aku pergi (jangan biarkan kumenderita)
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini (aku sentiasa di dalam dada kamu sayang)

Walau ku pergi sayangku (usah pergi)
Dalam jiwa ini
Kaulah cintaku yang kekal
Selamat tinggal

Kau cintaku yang kekal
Selamat tinggal

14 comments

May 4, 2011 at 4:47 PM

tak boleh dengar lagu tu. =.= internet lembab sangat. =.=

May 4, 2011 at 4:49 PM

hisyam, rindu kamu. cewah~

May 4, 2011 at 4:52 PM

anis mesti gelak bila dah sampai part zizan ..

May 4, 2011 at 4:52 PM

dah ada lagu ni kt laptop.. so boleh komen la ni...

bila dihayati dengan mendalam.. sungguh mendalam maksudnya.. Apatah lagi bila dimasukkan dalam pemikiran sastera yang puitis.. Tidak terkata jadinya...

May 4, 2011 at 4:57 PM

@anis: eh. nape ye anis? muke die nampak lawak ke? :)

@khai: btul tu khai. best senikata lagu ni :)

May 4, 2011 at 5:21 PM

pergh! madah gila! HAHAHAHA

May 4, 2011 at 5:26 PM

tu lagu la abang. huhu

May 4, 2011 at 7:23 PM

pehh~
suke giler ngn lagu ni..
mmg best.,.

May 4, 2011 at 8:41 PM

mina suka part zizan tu...hehehe...


sedih la ending lagu ni...

May 4, 2011 at 10:14 PM

@cik ezy: tu la. sedap :)

@mina: video klip nye pun sedih :(

May 4, 2011 at 11:25 PM

wah .. lagu ni .. sedih nye lagu ni coz amercorner.co.cc selalu je teringat ngan best friend lama yang tiba2 lost contact

May 4, 2011 at 11:28 PM

@amercorner.co.cc

sedihnye kalau lost contact kan

May 5, 2011 at 9:39 AM

lagu zizan yang pertma..
ok gak die rap...

nasib baek ad fb..
dapat la iema jmpe blk kawan2 sek iema dulu..

May 30, 2011 at 10:45 AM

@ïêmå å¢klê§
fb mmg tempat jejak kasih. jumpe hampir semua kawan lama :)

Post a Comment