Monday, May 16, 2011

gelas ungu

Pergi ke Mac Donalds minggu lepas dan ternampak iklan gelas Coca Cola lalu membeli satu set makanan berkenaan semata-mata mahu gelas ini.

30 comments

May 16, 2011 at 11:52 PM

comel kn gelas tu..
xb'ksmptan lg nk pegi mcd..
huhu

May 16, 2011 at 11:58 PM

wah cik dill pun pengumpul juga ke...he he he saya dari dulu lagi minat mengumpul benda benda macam ni... ken atau gelas ni setiap minggu bertukar warna cik dill ...he he he... minggu ni warna biru...minggu depan lain warna la pulak...he he he

May 17, 2011 at 12:01 AM

@Cik Ezy
nanti ezy pegi tau~

May 17, 2011 at 12:02 AM

@Mr iz
saye terlepas warne hitam @ kelabu tu. aish. rugi

May 17, 2011 at 12:20 AM

sy pon suka gelas purple nih..selamat hari guru..dtg dari blog tira..

May 17, 2011 at 12:57 AM

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty
yah! cantik kan. :)

time kasih

May 17, 2011 at 1:15 AM

hehe..apik pon ternampak gak..tapi dah sold out

May 17, 2011 at 8:00 AM

hoho... aku dah ada 4 colour dah...

May 17, 2011 at 9:38 AM

wuaaaa.. sangat2 teringin nak benda alah ni. tapi kannnn, on diet. xsampai hati nak sentuh makanan. ngeh2

May 17, 2011 at 10:04 AM

@apik pehe
yeke. kite tunggu warna seterusnya :)

May 17, 2011 at 10:04 AM

@Tukang Karut
sekarang warna ape eh?

May 17, 2011 at 10:04 AM

@RaraTan
diet? rara tak gemok pun~

May 17, 2011 at 10:28 AM

baa~ CAK!!

roy dah kumpul 5 bijik!! haha

May 17, 2011 at 10:35 AM

@Azroy Kassim
yeke..roy ade warna ape lagi?

May 17, 2011 at 10:49 AM

iema pun ada gak...
hihi...
cantik kan warna ungu..
rasa cm nak kumpul sume warna jerk..

May 17, 2011 at 1:13 PM

Kumpul buat koleksi banyak-banyak.. Hehehe..

May 17, 2011 at 2:01 PM

before ni pernah semangat kumpul gelas mcd. tp sumenye cepat pecah. merajuk. tanak kumpul lagi. hahah.

May 17, 2011 at 2:39 PM

lawa lah gelas tu

heheh~

ada warna ungu ja ka? nak jugak! haha

May 17, 2011 at 2:53 PM

gelas nie???
lawakan...
ingat nak kumpul banyak2 kat rumah..tapi xde peluang...

May 17, 2011 at 3:12 PM

gelas tu mesti x tahan air panas kan

May 17, 2011 at 3:30 PM

@ïêmå å¢klê§
memang cantik. terbaek lah

May 17, 2011 at 3:33 PM

@Miss Tira
yah! RM pun kene lebat gak. hehe

May 17, 2011 at 3:35 PM

@rj Etika
awak letak air panas ke? gelas gini mmg tak tahan panas lebih dari 60 darjah celcius

May 17, 2011 at 3:37 PM

@Miss Shikio
jue sayang, ade banyak warna lain. lain minggu, lain warna :)

May 17, 2011 at 3:37 PM

@Farhan Zulhusmi
tak pe. pasni awak bleh kumpul :)

May 17, 2011 at 3:39 PM

@Aimi dan Pakcik Hashim
maksimum kepanasan 60 darjah selsius.
usah le letak air 100 darjah selsius. konfem pecah

May 17, 2011 at 11:23 PM

takat ni tiap mggu dok mkn mc'd jek smata2 nk dptkan gelas ni...adeeehhhhh....

May 21, 2011 at 10:22 PM

@alongizhamhadi
oh tidak. muak makan fast food.

Anonymous
May 25, 2011 at 5:10 PM

http://www.mcdonalds.com.my/highlights/cokeglasspromo.asp

May 30, 2011 at 10:27 AM

@Anonymous
thanks anon :)

Post a Comment