Wednesday, May 4, 2011

dashboard buat hal

Selama ni tengok kawan-kawan yang ada masalah dengan dashboard masing-masing. Dah rasa cuak dah. Dang!  Malam ni giliran aku pula jadi mangsa. 


Sedihnya.

40 comments

May 4, 2011 at 11:39 PM

ila pon da penah kena ari tu...
ingat kan kena follow sume balik...
tp jap je,t dia ok balik...

May 4, 2011 at 11:41 PM

@ieyla

ila, selalunye kalau refresh banyak kali, die akan okei. kali ni, dah beberapa jam. masih macam tu. adoi

May 4, 2011 at 11:44 PM

closekan yg kotak kuning tu...
pastu bru refresh...
hrp dpt membantu...^^

May 4, 2011 at 11:47 PM

@Shamsuddin Amin

tak leh jugak sham :(

May 4, 2011 at 11:48 PM

prnh gak jdk camni..
reload byk2 kali baru ok..
huu

May 4, 2011 at 11:51 PM

@Cik Ezy

dah tak terkira bape kali saye refresh. huhu

May 4, 2011 at 11:59 PM

hoho... cuba campak ke dalam laut... lepas tu confirm ok punya... wa berani jamin makan sate 5 cucuk...

May 5, 2011 at 12:00 AM

@Nasriq

pastu ganti ngan laptop lu bleh? guwa okei je :P

May 5, 2011 at 12:12 AM

perkara biasa nih Dill...masalah network atau mungkin browser.

dont worry.will be fine.

May 5, 2011 at 1:27 AM

adoi . cik scya x kne lg . mnx2 x kne laa

May 5, 2011 at 3:19 AM

i pun pernah kena siap refresh xleh.. then i guna tgk browser lain atau delete cookies..

tapi benda ni happens recently la..

May 5, 2011 at 8:39 AM

mina pun taktau....dah try hari ni?

May 5, 2011 at 9:29 AM

ish3~ nasib baik masih belum kena..huhu kalau kena, haru jugak~~ huhu

May 5, 2011 at 9:55 AM

wa no hal... lu mau berapa banyak? hoho... dekat kedai 2 hinggit berlambak2 laptop...




peace... huhu...

May 5, 2011 at 10:16 AM

x ok lg ke...?

*thanks dill...
dean akan byk berdoa...
insyaAllah

May 5, 2011 at 10:24 AM

Dashboard tu dah penat sgt agaknya.. kasi la rehat sekejap

May 5, 2011 at 3:51 PM

khalis jarang rujuk dashboad..huuu

May 5, 2011 at 5:02 PM

tak check kat sana da. =.=" terlampau banyak follow blog so tak baca lagi kat sana.

May 5, 2011 at 6:09 PM

@ghost writer

yeah. mungkin kot. skarang dah okei :)

May 5, 2011 at 6:11 PM

@Scya LollitA

arap2 tak kene kat awak :)

May 5, 2011 at 6:11 PM

@Secret Drifter

yeap. dulu tak de jadi macam ni. tah pape

May 5, 2011 at 6:12 PM

@KUREKURE COMEL

mina, dah okei dah. yippie!

May 5, 2011 at 6:13 PM

@wafiqa

mmg haru biru...wuu~

May 5, 2011 at 6:13 PM

@Nasriq

ape barang laptop kedai dua inggit. laptop riban2 la bro

pis jugak!

May 5, 2011 at 6:14 PM

@Shamsuddin Amin

ops. spatutnye panggil dean eh. sori. alhamdulillah, macam dah okei je tadi mase check

May 5, 2011 at 6:15 PM

@khaifaiz

baeklah. hari rehat dashboard sedunia~

May 5, 2011 at 6:15 PM

@mykhalis

huhu. saye slalu gak check sbb nak tgk entri kawan2

May 5, 2011 at 6:15 PM

@KHRLHSYM

hisyam ada mata unik. hihi. kidding.

May 5, 2011 at 8:37 PM

RT pun pernah kene. iskk. berdebar gilo. Huhuh~

May 5, 2011 at 8:45 PM

@RaraTan

sblm ni pun pnah kene. tapi tak de la sampai berjam2

May 5, 2011 at 9:16 PM

waaaahhhh...no 299..saya suka! hhehhee~~~

May 5, 2011 at 9:26 PM

@Bella Bell

sempat tgk lagi bell? hehe

May 5, 2011 at 9:27 PM

haha
nasib baik aku dah x guna tu jd x cuaklah

May 5, 2011 at 9:35 PM

@Aimi

ye ke. kamu gune google connect ke?

*bila masa kamu tuka nama id ni? aimi? i like~

May 5, 2011 at 10:42 PM

hehhee..same jer ngan dashboard apik...kejap ok kejap tak..hehe

May 6, 2011 at 11:56 AM

Baru pertama kali lihat maslaah macam ni. Tira tak pernah lagi kena. Huu.

May 6, 2011 at 4:42 PM

Baa~ Cak!!

Slalu gak kena. Refresh dh ok. Cuma gambar tumbnail blog roy x keluar dkt dashboard. Apesal ea?

May 6, 2011 at 11:49 PM

@apik pehe
yeke apik? senasib la kite ye

May 6, 2011 at 11:49 PM

@Miss Tira
baru2 ni je dashboard mengong sket

May 6, 2011 at 11:50 PM

@Azroy Kassim
alamak. tak tau la plak roy

Post a Comment