Thursday, July 21, 2011

edisi meluah perasaan

Kadang-kadang guwa tak faham dengan perangai manusia di sekeliling guwa ni. Guwa blur. Lu faham tak? Lu cakap macam-macam kat guwa tanpa selidik perkara sebenar. Lu ingat guwa suka ke? Guwa mengharapkan lu tanya guwa elok-elok, selidik baik-baik. Bukan main hentam keromo. Lu bajet hati guwa ni sekental besi berani tu ke? Hello! Guwa perempuan ar! Hati guwa ni pun rapuh. Sekali jatuh, pecah berderai. Lu cakap macam-macam tanpa peduli perasaan guwa. Bila guwa explain lu tak mahu dengar. Bila guwa tanye ape cer, lu tak nak cerita. Lepas tu lu emo lebih. Apa salah guwa? Apa yang guwa buat sampai lu emo sampai macam tu sekali? Kenapa lu emo kat guwa? Guwa rasa tak de salahnya lu share perasaan lu tu dengan marka lu. Buat sesi hati ke hati. Guwa dah penat la brader. Dari dulu lu buat guwa macam ni. Guwa ni manusia. Ada hati dan perasaan. Bukan boneka yang boleh lu buat tendangan maut. Mati guwa nanti.

Boleh consider sikit, bro?

21 comments

July 21, 2011 at 7:22 PM

sabo dill..
sabo2..

July 21, 2011 at 7:35 PM

huii!!! Memang luah perasaan betul ni. hee. Nice dill. :)

July 21, 2011 at 7:35 PM

ada lahnat kaco sama lu ka? ni abang long ada... mau kasi pecah muka mau kasi tak ada zuriat?

July 21, 2011 at 7:53 PM

lu sumbat jer ngan dawai kokot


heheh

July 21, 2011 at 8:50 PM

siapakah yang kacau Dill, meh nak repot kat abang botak...

July 21, 2011 at 8:54 PM

marah bebeno nehh. huhu

July 21, 2011 at 10:21 PM

sabar2..huhu

July 21, 2011 at 10:26 PM

luahkan depan2 die la miss dill..
kasi die ingt sikit..

July 21, 2011 at 10:44 PM

lu kasi tau itu orang, kalau berani angkat mari sini la! keh keh keh..

July 21, 2011 at 11:50 PM

agak panas di sini..hipas kipas ^^

July 22, 2011 at 12:33 AM

Lu punya lutut ada goyang? kalo tak goyang kasi hantam saja laa

July 22, 2011 at 12:44 AM

uh im shocked readin tis entry.. wat actualy hapened fren? U sound so much upset!

July 22, 2011 at 1:46 AM

bila dalam keadaan emosi terlalu tinggi,dill berubah.

tapi masih dalam usaha untuk menegaskan hatinya pada hal yang menyampah dalam hidupnya.

dill..(Dunia Ini Lain-Lain)

July 22, 2011 at 3:20 AM

walamak lu bengang... bila lu guna bahasa rock ni gua pulak yang suka.. padahal lu tengah bengang.... lu sound je kat brader tu... lu sound direct je... lu bagi dia punya telinga kembang sikit... baru dia mau ingat... pape hal gua nak lu steady je... lu jangan makan hati sangat... nanti hati lu tinggal sekerat je... pape hal lu nak backup, lu sound gua..gua sampai.... ok... pape hal lu steady ok...

July 22, 2011 at 10:09 AM

hak 2 da hak , liver to the da liver lah

July 22, 2011 at 10:14 AM

sabar la ye.(walau aku bukan penyabar punya orang)

July 22, 2011 at 11:27 AM

wa mmg xpuas aty nan lu der....meh wa nak ceta sma lu sikit!!!meh3..hahaaha aipp dill!!!!! sabar manyak2....bkn suma org paham n nak paham kita =)

July 22, 2011 at 6:57 PM

lu guwa lu guwa pun.. hati tetap hati tisu :-)

July 22, 2011 at 7:03 PM

haha. penuh emosi.. yg membaca pn teremosi skali ;)

July 22, 2011 at 10:50 PM

wah cam dah lame pendam ni.. sabar Dil sbr, ujian bt Dil, jn mrh2 k.. Dil ceria selalu...

July 23, 2011 at 3:57 PM

Sy bayangkan cik Dill ngn gaya rock sambil baca entry ni..~
Cik Dill kuat! org mcm tu perlu ditendang jauh2 dari idup~ tabah!

Post a Comment