Sunday, July 24, 2011

kembali semula ke chatbox lama Facebook

Kamu perasan tak chatbox Mukabuku sudah berlainan dari biasa? Ya, aku tahu mereka sering menaiktaraf Mukabuku. Namun bukan semua pengguna sukakan perubahan itu, ye tak? Bagi aku, perubahan chatbox sedikit sebanyak mengganggu penggunaan Mukabuku aku. 

Namun kamu semua tak perlu risau. Sudah ada function untuk kita kembali semua ke chatbox versi lama. Sesuai untuk Google Chome dan Firefox. Klik pautan di bawah:


Nampak tak tulisan INSTALL di bahagian atas, sebelah kanan kamu kat website tu? Klik situ dan tunggu arahan seterusnya.

Log out Mukabuku dan sign in semula. |tested and proven|

14 comments

July 24, 2011 at 11:39 AM

fb aku hanya sebagai platform untuk menjadi peternak ikan yang berjaya...

July 24, 2011 at 12:00 PM

xbest lgsg yg baru..
huhuuu

July 24, 2011 at 12:18 PM

hi3...nasib baik sy tak klik tkr baru dlu..

July 24, 2011 at 12:23 PM

nonie salah sorng y xska chatbox baru :)

July 24, 2011 at 1:02 PM

oo..
jarang on9 fb sebab 2 xtau dah bertukar,,
jakunnya saya...

July 24, 2011 at 2:15 PM

betul2. chatbox skrg sgt leceh!

thanks for the info =)

July 24, 2011 at 4:08 PM

Fb gua ramai makwe, tu yg gua tutup rimas la keh3

July 24, 2011 at 6:25 PM

wahhh.
tengs hsaring dill
:)

July 24, 2011 at 7:57 PM

aku buka tengok pastue tutup.sekarang baru nak belajar guna chatbox.hehe

July 24, 2011 at 8:18 PM

benci chatbox baru, dahlaa sebok dengan "hi how are you" tu sume....
:(

July 24, 2011 at 8:25 PM

mmg bertahun2 tak bukak ruangan chat fb.. hahahaha

July 24, 2011 at 9:40 PM

baguslah ada cara
aku pon x suka

July 24, 2011 at 10:16 PM

sebenarnya tak kisah sangat dengan perubahan atau pembaharuan dari FB,coz jarang2 amat mau update status atau chat.cuma mau tau perkembangan kawan2.

July 24, 2011 at 10:30 PM

kire ramai gak orang yg komplem benda ni..hehehe

Post a Comment