Friday, July 15, 2011

Segmen bersama Khalis


Haha! Rasanya sudah tutup pun segmen ni kan? Terang-terang tepek kat belog dia, pukul 10 pagi masa akhir. Ah! Tidak apalah. ^^

Rasanya seperti sudah lama kenal dengan Khalis di alam maya ni. Walaupun belum mencecah setahun atau bertahun-tahun namun kunjungan demi kunjungan dibalas membuatkan kami sedikit tahu antara satu sama lain.

Pada dill, belog Khalis penuh dengan informasi. Walaupun ada sesetengah daripadanya kita boleh jumpa dalam belog lain atau dari pacik Google. Tetapi tidak kisahlah. Bila kawan alam maya sendiri sudah menyediakan makanan informasi buat kita, kita mesti makan. Bukan begitu?

Erm. dill tidak berapa teruja dengan arena politik. Kadang-kadang Khalis tulis tentang politik kan. dill hanya baca sebagai makanan minda hari itu.

Dalam pada itu, Khalis rajin tulis entri baru. Sekurang-kurangnya lapan entri dalam satu hari. Pernah juga terfikir dalam otak ni, Khalis ni tak penat ke menaip? Banyak betul idea dia. Kagum! Hehe

Dill doakan Khalis berjaya dalam bidang belogging. Usah berhenti menulis. 

"If you write with your passion, your writing will feed your soul. Trust me."

11 comments

July 15, 2011 at 1:20 PM

suka tgk blog Khalis. Cantik beb!!

if u writting wit ur passion, ur writting will feed ur soul,
suka ayat ni !

July 15, 2011 at 3:02 PM

@Umedia Network
hihi. die rajin godek2

July 15, 2011 at 3:03 PM

@❁ نور يوسمهانياي ❁
hehe. terima kasih

July 15, 2011 at 3:03 PM

WAH CAM BEST, NAK JOIN GAK,HI3... XPELA LAIN KALI JELA...

July 15, 2011 at 3:54 PM

tulisan menjadi makanan hati dan minda

July 15, 2011 at 4:13 PM

terima kasih miss dill sebb join..Khalis terima lagik..hehe.. Khalis sendiri tak tahulah..mungkin sbb gila blog wat khalis nak menulis je..terima kasih jugak sbb dari dulu jadi sahabat blogger yang terbaik.

July 15, 2011 at 5:44 PM

@Ct Aja
hihi. ade2 je aja ni

July 15, 2011 at 5:44 PM

@intan.maisarah
yeap. setuju

July 15, 2011 at 5:45 PM

@mykhalis
^__^
senyum tak perlu kata apa2

July 15, 2011 at 10:12 PM

oooo... tak pernah jenguk lagi...

Post a Comment