Tuesday, July 26, 2011

impian si anak murid

Teacher, cepat la kahwin. Boleh saya jadi pengapit. Tak pun jadi flower girl.

Oh, murni sungguh impian kamu. Maafkan aku kerna tidak dapat menunaikannya dalam masa terdekat ini. Insyaallah, bila tiba masanya kamu akan kujemput. Bukan sebagai pengapit atau flower girl. Tetapi sebagai salah seorang tetamu VVIP.

Mungkinkah hari itu akan tiba?

Insyaallah.

24 comments

July 26, 2011 at 8:45 AM

zaman skolah dulu selalu usik cikgu saya macam tu... siap buat muka inesen lagi, hahah geli hati pulak bila ingat balik

July 26, 2011 at 8:47 AM

InsyaAllah..berusaha k?

July 26, 2011 at 8:50 AM

pengapit ni ngko suh la Sal Ijou hahaha

July 26, 2011 at 9:03 AM

pasti akan tiba...insyaAllah...
byk kan doa dan allah akan beri yg terbaik utk kamu :)
(erk, apsal ayat skema ni..huhu)

btw, salam kenal n i foloooo ...

July 26, 2011 at 9:36 AM

semoga tarikh itu akan tiba tidak lama lagi..amin...

;D

July 26, 2011 at 9:39 AM

insyaALLAH kak..aminnnn
saya doakan mereka akan jadi flower girl kak dill :)

July 26, 2011 at 10:09 AM

insya Allah..........amin3

July 26, 2011 at 10:27 AM

mungkin2..hehehe...

July 26, 2011 at 10:58 AM

InsyaAllah... Jodoh pertemuan diatur Allah...

July 26, 2011 at 11:55 AM

insyaAllah xlama dah 2.
ramai anak murid yang doa cepat kawen..
nnti ad la jodoh ngn cikgu stu jugak ker

July 26, 2011 at 1:14 PM

makin ramai lak cerita nak kawen nie..haha



” Nizam Ijam Dot Com”

July 26, 2011 at 1:51 PM

insyaallah..nonie nk jd pengapit!!!hehe

July 26, 2011 at 5:38 PM

Kalau kawen nanti, tak boleh la nak hapdet blog slalu, ye?

July 26, 2011 at 7:09 PM

Rasa2 nya impian si anak murid itu akan tercapai dalam masa terdekat. hahah. Gurau. :)

July 26, 2011 at 8:15 PM

kalau aku nk join boleh???

July 26, 2011 at 9:00 PM

WUUUU insyaAllah ^_^

July 26, 2011 at 10:21 PM

hehe insyaAllah jodoh teacher sampai tak lama lagi. =D

July 26, 2011 at 10:39 PM

ada jodoh tidak kemana...

July 26, 2011 at 10:58 PM

ehem..ehem..patut terasa macam ada wangi2 freshener kat sini.eh,bukan lah..ada taman dalam ruang tamu rupanya..patut lar pun.

gosip nih..gosip.haha

July 26, 2011 at 11:23 PM

hahaha aku sokng anak murid tu :)
anak kecil sungguh naif..

July 26, 2011 at 11:49 PM

sy sebagai apa pulak.? hehe

July 27, 2011 at 12:25 AM

yang pasti menanti pasti.... lambat atau cepat penentu segalanya... he he he he.... akan sampai jua waktunya nanti... sabar .... menghadapi harungan yang mendatang... he he he

July 27, 2011 at 3:19 PM

hai!!!!td jmp blog awk..nak tanya..dilla tu awak?amin tu sape?cuba tgk url cf..hehehe

July 27, 2011 at 4:27 PM

amin...
cik amna nak jadi tetami VVIP jugak ^^

Post a Comment