Friday, March 4, 2011

buang hampir semua widget

Dalam proses untuk meringankan blog. Jadi aku telah membuang hampir sebahagian besar widget yang ada.


Bagaimana blog aku bila kamu semua singgah? Loading lembab macam siput sedut kah?


13 comments

March 4, 2011 at 10:58 PM

a'ah la...lg2 kalau kat opis...
blog cik dill paling lama loading...
hhuhu...mina pun tak tau nape...

rasa mcm dh ok....

March 4, 2011 at 10:58 PM

ada kemajuan ni... he he he ...pantas je nampak ni..he he he he

March 4, 2011 at 11:06 PM

@mina: kalau lambat lagi, kasitau ye. saye buang lagi mana yang ade. hihi

@Mr Iz: kalau bleh nak 100kb je. :)

March 5, 2011 at 12:12 AM

not bad..ok la ringan gak.. nak lagi laju buang semua kat sidebar..huahaha!

March 5, 2011 at 12:48 AM

ok je loading..buang2 nanti terbuang semua pulak..:)

March 5, 2011 at 3:32 AM

wahhh..loading laju dah..gud2..hehe..

March 5, 2011 at 6:41 AM

@amycozzo: akan diusahakan selepas ini@ jia you!

@tuya: hehe. sbb rase loading sangat lembab. saket hati dibuatnye. abes sume widget kene buang.

@apik: ok dah ye apik? alhamdulillah

March 5, 2011 at 10:54 AM

stakat ni ok lg..
loading pon kejap je..
=)

March 5, 2011 at 3:05 PM

blog awk ok je?

March 5, 2011 at 11:31 PM

kalau iema buka blog orang buka sebab widget kt blog 2, tp line bb iema mmg slow tahap siput cacat...
hihihi....

March 5, 2011 at 11:53 PM

@iema: mmg dah tanak letak widget banyak2 dah. berat blog. hihi

March 6, 2011 at 10:38 AM

mula2 wat blog dulu mmg rasa best ada widget banayk2..pastu rasa cam berat la pulak.. blog Khalis berat tak?

March 6, 2011 at 11:13 AM

cube khalis check blog khalis kat link ni:

http://www.selfseo.com/website_speed_test.php

kalau kat link bawah ni plak, bleh check mende2 yang buat link khalis lambat loading

http://tools.pingdom.com/

Post a Comment