Tuesday, March 29, 2011

segmen cikgu bertanya: best ke couple?

Baik! Ditag oleh bro Azroy bin Kassim. Sila terjah ramai-ramai ke blog dia. Okei. Seperti biase, ade beberapa syarat yang kene ikut kalau nak join segmen ini. Klik kat gambar untuk ke belog tuan penganjur.

klik sini untuk lawat belog cikgu suraya

kamu couple ke tak?
Buat masa ni, tak~


kite single. jadi cerite pasal orang yang kite minat la.
Suke sangat kat seorang ni. Tapi dia tak tahu. Suka diam-diam je. Rasanya macam tak de harapan dengan die. Jap, nak tunjuk gambar die.

:)
best ke couple?
kalau masing-masing setia, tolak ansur, faham memahami, insyaallah satu hubungan tu akan jadi best. kalau jeles je memanjang, jenuh woo~

pernah gaduh besar?
pernah. sebab ade parasit dok gedik-gedik ngan die. pastu die layan. bengong. (cerite dulu. hihi)

ape harapan korang pada gf/ bf ataupun bakal bf /gf korang?
semoga die ikhlas sayang saye & famili saye. usah le curang-curang. cam bangang je.

Tag:

*tiga orang dah la~

14 comments

March 29, 2011 at 9:47 PM

kapel memeningkn kepale..
single pulak rase snyi.. huhukk..

eh.. mekaseh tag..
nt cik ezy join..
;)

March 29, 2011 at 9:48 PM

no curang2 yeee...hehehe...

March 29, 2011 at 11:28 PM

wah saye di tag....hehheeee...thanx yek...nti sy join...

March 30, 2011 at 12:44 AM

aku dah couple halah nye...he he he... no poblemo...he he he

March 30, 2011 at 3:11 AM

sy pun boleh terpikat dengan laki gmbr kat situ .. ish2 .. comel giler

March 30, 2011 at 3:26 AM

Couple ni pening kepala. Rasa tak tenang. Sbb semua benda yg ada, no matter how happy, tetap belum pasti. So the best would be kawen je. Hihi. =)

March 30, 2011 at 8:13 AM

waaah . . thanx sudi tag . . ante michiko buat k . . :)

March 30, 2011 at 12:23 PM

thanks for join :)

March 30, 2011 at 2:32 PM

wahhh.. hensem nye yg miss dill minat,,jeles i..hehe

hottest entry di blog khalis :
Dunia coklat paling lazat

Diskusi lucu antara Bill Gates dan Steve Jobs

March 30, 2011 at 2:36 PM

tak suka parasit dok gedik2..benci...huhuhu

March 30, 2011 at 6:43 PM

aiseh ..
kapel memang best ..
risiko kalau clash uh ~
adoyai ~

March 31, 2011 at 12:16 AM

@Cik Ezy: btol3x. :)

@mina: say NO to curang!

@CtAja: okei :)

@Mr Iz: awak special case. udah ade qayyim :)

@inspirationalefeks: awak pun suke? jambu amat kan? ahaks

@Amrah: sangat la setuju ngan amrah :)

@Cik Michiko: tenkiu :)

@kacang panjang: no biggie~

@khalis: die bukan ensem. die jambu. ahaks

@khairul antasha: kalau awak tgk parasit yang saye jumpe tu, mesti awak rase mcm nak sepak laju2

@nelly: sangat btol. huhu

March 31, 2011 at 12:56 AM

couple? x.
pada yang couple elok cepat nikah.
cari yang halal lebih baik =)

Sebab Mata Lelaki Gemar Lihat Badan Wanita
Hentikan Gangguan Seksual Terhadap Lelaki!!!

April 2, 2011 at 6:50 PM

@faris: ^_^

Post a Comment