Thursday, March 17, 2011

My 1st Giveaway by Shida dan Esya

Yah! Ditag oleh Cik Aleen. Pagi-pagi buta kena tag. Terbaik lah! Haha! Jadi, kita teruskan.



Kalau kamu semua ingin turut sama menyertai GA ini, klik saja banner itu. Ada syarat-syarat yang perlu kamu ikut.

Dipetik dari blog penganjur
  1. Mestilah korang kena ada blog nak join GA ni. Mana yang tak de sila la buat blog ya (:
  2. Follow blog shida dan blog Esya (tiada paksaan ok)
  3. Buat tajuk entri "My 1st Giveawak by Shida dan Esya". copy banner pada entri dan sidebar. (link kan ke blog shida)
  4. Sila sambung slogan ini: saya suka buat blog kerana....... *buat seringkas yang mungkin sebabnya shida tak suka baca yang panjang lebar macam karangan =p (buat ringkas tapi menarik dan padat)
  5. Setelah selesai semua di atas tag 5 rakan blogger korang (dia mesti tahu) dan komenkan link korang ke entri ini. Mudahkan =)

Saya suka buat blog kerana blog merupakan platform atau medium untuk jiwa saya menulis. Bukan untuk popular. Bukan untuk mengejar duit. Hanya menulis untuk ketenangan jiwa. A table for the food for my soul.

Boleh kamu berlima join GA ini?




11 comments

March 17, 2011 at 2:09 AM

hehe..betol2..wat blog untuk diri sendiri jer..hehe

March 17, 2011 at 2:16 AM

selamat berjaya :)

March 17, 2011 at 9:35 AM

gd luck :)

March 17, 2011 at 10:01 AM

sama la kite...hehehe...
walaupun mina byk mengarutkan..kihkihkih

March 17, 2011 at 10:46 AM

@apik: yeap :) betul kan

@khrlhsym & khairul antasha: time kasih :)

@mina: janji rock!

March 17, 2011 at 10:50 AM

"bukan untuk mngejar duit"

wah! reason yg betul2 best...

hehe.. tq sebab tag.

wish u a thousand luck! ^_^

March 17, 2011 at 10:59 AM

thanks Miss Shikio comel :)

March 17, 2011 at 11:45 AM

kalau berblog niat dari asal tak hilang insyaAllah seronok je berblog..tapi kalau dah ubah pada niat lain..mmg akan terbantutka minat

March 17, 2011 at 11:52 AM

time kasih daddy khalis ;)

March 17, 2011 at 12:19 PM

gud luck erk my dear .
follow sini sambil tengok GA ni .
ziarah anna ye . salam kenal ..
kalau anna de masa,nak join jugak la . cm best je . heehehe ..

March 17, 2011 at 3:44 PM

thanks anna. join jangan tak join :)

Post a Comment