Saturday, March 12, 2011

contest JANGAN pandang camera

Kali ni ditag oleh Cik Yusma. Siap minta kebenaran untuk tag lagi. Hehe.


Pertandingan kali ini melibatkan gambar kamu (itu sudah semestinya). Cuma kamu tidak fokus pada lensa kamera. Selalunya pantang nampak kamera, berdesup kamu menyelit kan? Pertandingan unik. Kalau kamu ingin join sekali, ada beberapa syarat yang mesti kamu patuhi.


1. Kamu mesti jadi follower blog cik penganjur. Sila klik sini.

2. Buat satu entri tentang pertandingan ini.

3. Pilih 1 GAMBAR sahaja. Tidak kisah la gambar seorang diri atau ramai-ramai. Dari macam-macam sudut pun boleh. Letakkan banner dalam entri dan linkkan ke entri pertandingan ini.

4. Jika boleh, letakkan banner tersebut di bahagian side bar sekali .

5. Tag sekurang-kurangnya tiga orang blogger lain dan pastikan mereka tahu ye.

6. Tinggalkan link entri kamu pada bahagian komen entri pertandingan ini.


p/s: cik penganjur, dill murnikan sikit ayat-ayat cik penganjur ye :)

Letih aku mencari gambar mana yang sesuai. Tidak ada yang comel sesuai. Jadi, aku pilih gambar yang ini sahajalah. For fun, aite? Sokong kawan-kawan.

Tarikh Buka: 1 Mac 2011 (Selasa)
Tarikh Tutup : 15 Mac 2011 (Selasa)

Jika tidak keberatan, aku nak tag Fairy, Cik Iema, Nonie

7 comments

March 12, 2011 at 3:15 PM

Good Luck...

March 12, 2011 at 3:17 PM

terima kasih. merepek2 je saye ni. haha!

March 12, 2011 at 4:08 PM

semoga menang!

March 12, 2011 at 4:17 PM

time kasih. tapi mcm tak de harapan je. haha!

March 12, 2011 at 4:41 PM

hehehe....cik dill menjeling ke tu...
kihkihkih...

March 12, 2011 at 4:45 PM

tak de maknenye. ni gamba candid. haha!

March 20, 2011 at 12:03 AM

464...suda tgk pic...:)

Post a Comment