Wednesday, April 13, 2011

ada sesiapa boleh tolong amir?

klik untuk tumbesaran maksima

Kawan aku, Amir ada masalah dengan blog dia. Katanya, blog dia tidak muncul di dashboard orang lain. Ada sesiapa boleh tolong Amir? Boleh lawat blog dia dan tinggalkan kotak komen Amir. Seperti masalah RSS Feed. Tetapi aku tidak tahu bagaimana untuk membantunya.

7 comments

April 13, 2011 at 7:43 PM

alamak...mina pun taktau..ramai gk yg kena mcm ni...suruh dia email pihak blogspot..

April 13, 2011 at 9:31 PM

xpernah kena bnde ni..
xdapat la nak tolong

April 13, 2011 at 10:10 PM

cik ezy pon xtau..
xdpt nk tlg..

April 14, 2011 at 2:06 AM

mmg tak tau mende... kene godek sendiri..

tak dapek den nak nolong eh.

April 14, 2011 at 3:19 AM

saya pun kurang sikit tahu pasal ni .... saya pun celik celik rabun je it ni...he he he

April 14, 2011 at 11:49 AM

sy pun xtau gak..

:(

April 14, 2011 at 2:45 PM

setiap blog, post, comments ada rss tersendiri.. so sy rasa ini masalah setting kat dashboard blog Amir. Sy dah comment to blog dia...harap2 membantu

Post a Comment