Saturday, April 2, 2011

cerita komputer riba lagi

Aku rasa aku perlu menghantar komputer riba ini ke rumah sakit sebelum ia bertambah parah. Aku sudah ceritakan tentang kondisi komputer ribaku sebelum ini. Merisaukan aku!

Aku hendak pergi ke Low Yat Plaza. Cuba mencari kedai yang boleh membaikinya dalam masa sehari. Kenapa aku kalut sangat hendak secepat mungkin? Aku banyak kerja la. Aku seperti patah tangan sebelah jika tiada komputer riba. Kasihan aku kan?

Aku sedih.

10 comments

April 2, 2011 at 9:08 AM

jgn sedih2 ek...
bila nk g low yatt??

April 2, 2011 at 9:09 AM

ingat nak pegi hari ni

April 2, 2011 at 9:28 AM

chill..ada hikmah sume tuu..haha

April 2, 2011 at 10:06 AM

ikut???
:P

April 2, 2011 at 12:35 PM

jgn sedih2 ok..
nt elok la tu..
=)

April 2, 2011 at 1:35 PM

mungkin die penat bekerja tuu... nak brehat seketika..heheheee, moga cpat baik k...

April 2, 2011 at 1:47 PM

sakit macamana? dari kondisi hardware atau software? software rasanya sehari je. hihi :)

April 2, 2011 at 5:44 PM

@rafi: yeap. ameen.

@kakipanjang: alah! nape tak roger awal2 tadi. bleh kuar sesame :)

@cik ezy: sangat sedih bile hulur duit tadi

@ctaja: dah baik. kos tinggi wo

@hisyam: skrin rosak. mahal. nanges~

April 2, 2011 at 6:18 PM

ala....mina lmbt komen la....sorry...

April 2, 2011 at 6:22 PM

eh, tak pe :) no problemo

Post a Comment