Saturday, April 9, 2011

Segmen Weh! Kalau Aku Bukan Belogger

klik untuk tgk muke ensem abgzam. ahaks

Pertama kali join segmen Abg Zam ni. Semalam tak sempat nak godek-godek belog kawan-kawan. Kalau kamu semua hendak join, klik je banner tu ye.

Kalau aku ni bukan seorang belogger, mesti aku tengah sibuk mengemop lantai rumah. Selain online Mukabuku hampir 10 jam sehari. Kenapa mengemop? Kenapa Mukabuku sampai 10 jam? Rumah aku tu dekat dengan jalan raya.  Cepat sangat berhabuk. Kalau tak dimop, bakal jadi rupa macam rumah usang le jawabnya. Habuk sana sini. Cis!

Mukabuku tu, tempat aku jumpa kawan-kawan. Aku ni tak de kawan untuk lawan bercakap kat rumah tu. Cakap sorang-sorang kang, dikate orang kurang siuman pulak. Haha!

Sekian. terima kasih. ciaO.

26 comments

April 9, 2011 at 10:22 AM

haha..kalau sy bkn seorang blogger, pasti sy tidak kenal awak.. hehehe

sy suka mop lantai..hehehe

April 9, 2011 at 10:25 AM

haha! awak ni ade2 je :)

April 9, 2011 at 10:26 AM

hahaha..mop lantai eh? kiut gila! abang suka awek mop lantai..

thangs juin..agak-agak kalau dah belogging ni masih nak mop lantai lagi?? hahaha

nanti abang review!

April 9, 2011 at 10:33 AM

yeke? jadi abg zam, sile suke kat saye. ahaks

masih teruskan aktiviti mengemop lantai ye. walau tak sekerap dulu. haha!

April 9, 2011 at 10:38 AM

tak dapat bayangkan kalau nelly bukan blogger
confirm bosan ~

April 9, 2011 at 11:01 AM

nelly loves blogging :)

April 9, 2011 at 11:03 AM

kalau saya bukan seorang blogger tentu saja saya sudah menulis buku. =.=

April 9, 2011 at 11:31 AM

hehehe....patut lah cik dill kecik je badan...sbb hari2 bersenam..hehehe...



alolo...cian cik dill duk sorang2...
cik dill nak arnab...hihihi

April 9, 2011 at 11:34 AM

@encek hisyam: saye akan menjadi peminat buku awak! :)

@mina: kecik ke? mina tak tgk secare live lagi. beso woo~

tak reti nak jage arnab la mina. uhuks

April 9, 2011 at 2:01 PM

peeewiiit!!! rajin benor dia mop lantai ehhh, kalo ada anak boleh dibuat menantu.... hahah ( erk, blaja x abess tetiba ckp sal anak pulak, adesss )

April 9, 2011 at 3:29 PM

b'pesbuk 10jam?
lame nye yunk..
haha

April 9, 2011 at 7:38 PM

@miz novexx: eh tak pe. kite kenen2 kan anak saye & anak awak nanti nak? hihi

@cik ezy: online je 10 jam. tak duduk depan laptop pun. buat keje lain

April 9, 2011 at 9:18 PM

salam singgah dari segmen abang zam

http://azrinzfamily.blogspot.com/

April 9, 2011 at 9:49 PM

hyeepp...

singgah dali belog abg zam...

ala masa lawat belog sayya sikali

http://sarahsayuri.blogspot.com/

aiyaa...syya mukan cina mehhh...

April 9, 2011 at 9:49 PM

pesbuk utk bkawan eh? hehee

meh sini baca pasal kawan :)



dr sgmen TFA yg femes sangat

April 9, 2011 at 9:55 PM

golek2 dari segmen abg zam kebabommm tue...hehhee,...hepi bloging...hepi weeken....lalalalalal

mai la umah kite jgk ek...

April 9, 2011 at 11:10 PM

korang, terima kasih sebab sudi singgah :)

April 9, 2011 at 11:40 PM

kalau aku bukan blogger.. mesti skarang aku jd tv addict...he he he

April 9, 2011 at 11:57 PM

tgk ngan qayyim. hihi

April 10, 2011 at 1:48 AM

wahh,,

ai pun suka orng y rajin mop lantai!!
sbb ai xsuka mop lantai..kekeke..

April 10, 2011 at 9:31 AM

hahah..mengemop smbil ckp srng2 an ? hak2.

April 10, 2011 at 9:35 AM

hihi. boleh kurus woo~

April 10, 2011 at 9:51 AM

@novelgurl: mengomel macam2. ahaks

April 10, 2011 at 2:48 PM

dari abang zam

April 11, 2011 at 5:54 AM

peh. banyak dah blog pegi ni. tak mis la fesbuk.

kih kih kih.

April 11, 2011 at 6:36 AM

@alia rosli, @mat: thanks for coming :)

Post a Comment