Friday, April 15, 2011

Giveaway from Moscow by Miszlullaby

Tag dari Cik Ezy. Maka, aku tanpa segan silu telah men'join'kan diri aku dalam GA ni.

jom terjah ramai-ramai~
Kamu boleh klik banner di atas untuk mengetahui syarat-syarat penyertaan.

Bukan senang nak dapat hadiah dari Moscow wo! Jadi, mari kita cuba ramai-ramai! Mana la tahu kamu berjaya! Boleh aku tumpang dua tiga kaki :)

Cik penganjur, dill dah letak belog cik kat list 'usha selalu'.

tag:
http://mineslove.blogspot.com
http://syahadasubri.blogspot.com
http://asyilazainuddin.blogspot.com/
http://storyhns.blogspot.com
http://fromthepasttothefuture.blogspot.com

dan juga kepada sesiapa yang nak join jugak. join je weh~

5 comments

April 15, 2011 at 4:49 PM

yea! miss dill join jgk..
gud luck ye!

April 15, 2011 at 4:52 PM

yay jugak! ;)

April 15, 2011 at 5:33 PM

Gud luck tau ! !

April 15, 2011 at 8:36 PM

thanks nelly :)

April 30, 2011 at 1:44 PM

eh eh dia pun join..ngee..good luck..

Post a Comment