Tuesday, April 26, 2011

yah! tag dari puan seri Wen

gDitag oleh Puan Seri Wen.

1. Adakah anda rasa Hot?

A'ah. memang agak hot sekarang ni. cuaca tak menentu. panas bahang woo~ ahaks!

2. Upload wallpaper laptop/pc
wallpaper ni bertukar setiap 15 minit. tapi sekarang ni, gambar yang ni!
3. Ceria pasal gambar kat wall tu

ini adalah seekor anak ayam yang sangat gemuk. kegemukannya hampir memecahkan skrin laptop aku. haha!

4. Bila kali terakhir anda makan ayam?

Erm. Hari Ahad lepas.

5. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?

Tengah tengok anime Bleach kat tv. Layan FB. Nak taip surat rasmi.

6. Selain nama sendiri anda dipanggil apa?

Along, Kak Long, Fiza, Teacher

7. Tag 8 orang rakan blogger


2. iema


4. Mina


6. Khalis

7. CtAja


8. Siapakah no 1 yang anda tag?

nonie. kawan yang baik di dunia blog. comel hokeh.

9. Katakan sesuatu tentang no 5 yang anda tag.

Cik Sal Keropi. kawan sewaktu di Taman Ilmu dan Budi. Seorang yang baik hati. Tulisan tangan yang sangat cantik!

10. Orang ke 3 yang ditag sedang berhubungan dengan siapa?

Miss Shikio. Alah. dengan ehem-ehem dia lah. aku tak kenal siapa. haha!

11. Bagaimana dengan no 4?

Mina. rajin komen entri kawan-kawan. punya arnab yang sangat comel. nama arnab pun unik hokeh. wak ketoro. hihi.

12. Pesanan buat no 6.

Khalis. Teruskan minat awak dengan berblogging! jia you!

13. Kata-kata cinta buat no 2.

Iema. Sesungguhnya cinta itu ibarat air yang mengalir. Ia sentiasa berlalu tanpa menunggu sesiapa. Terpulang kepada kita bahagian mana mahu dibina empangan.

14. Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang ditag di no 1.

a) belajar di Shah Alam.
b) buah hatinya di Singapura
c) memakai cermin mata
d) rajin membalas kunjungan
e) kawan iema :)

15. Persamaan antara lembu dan kambing.

kedua-duanya makan rumput.

16. Perasaan ketika menjawab tag ini

bila la soalan ni nak habis. haha!

17. Adakah anda tahu Rizman tu sengal?

Rizman? Dia tu pekerja petrol pam kat hujung kampung tu kan?

18. Gay atau Les?

Subhanallah. Apa jenis soalan daa. Telah Allah ciptakan lelaki dan perempuan dan tiada lainnya. Lelaki diciptakan untuk perempuan dan sebaliknya. wallahualam

Fuh! Akhirnya..Habis jugak jawab! Banyak gile soalannye! Kepada yang ditag tu, selamat menjawab dengan tenang! Haha!

pis!

19 comments

April 26, 2011 at 7:11 PM

weh mk ck!!!hehehe.penat x jwb sokln bebanyk tu??

kelakar pun ade bce..hihi

April 26, 2011 at 7:12 PM

penat wei!

April 26, 2011 at 8:27 PM

hahaha...besau punye anak ayam....mcm belon je...hihihi....


adakah peminat ayam?hihihi

April 26, 2011 at 8:58 PM

uishhh..
ayat ayat cinta dari mis dill..
haha.. terbaek la...

April 26, 2011 at 9:43 PM

mesti dah semput tulis banyak2 nih

heheheh~

April 26, 2011 at 10:24 PM

comelnya wallpaper tu!!!

April 26, 2011 at 10:30 PM

@mina: comel kan! gemok!

@iema: yah! khas dicipta utk iema

@shikio: semput. nyawa2 ikan dah

@amoi: yah! ayam gemok!

April 26, 2011 at 10:54 PM

eheh..cik Dilla..sal blom berkesempatan jwb ni..nnt ujung minggu sal jwb dgn tenang ya ;p

April 26, 2011 at 10:56 PM

hehe. take your time

April 26, 2011 at 10:59 PM

amboi..bnyknye soalan..rajin awak jawab..hehehe~~

comey la..errrr..anak ayam ea??

^_^v

April 26, 2011 at 11:01 PM

saje. suke join bile kawan2 ajak. hihi

a'ah.

anak la ayam
anak ayam turun sepuluh..

April 26, 2011 at 11:43 PM

cutenye anak ayam tu... hahaha
gud luck...^^

Santan berlada : Bowling :: sejarahnye...

April 27, 2011 at 12:02 AM

sham, ni bukan contest. hihi

anak ayam gemok!

April 27, 2011 at 12:27 AM

wah....mekasih tag miss dill...

April 27, 2011 at 1:29 AM

wah! dpt tag ke? sy dulu kerap dpt skrg jarang dh

April 27, 2011 at 6:31 AM

@aja: jenuh la menjawab (kalau nak jawab le. hihi)

@nick: haha! saye pun dah lame tak kene tag soalan2 ni

April 27, 2011 at 10:42 AM

banyak jugak soalan ek?Khalis akan terus berblogging..sila teruskan bagi sokongan k?

April 27, 2011 at 12:05 PM

haha tag was fun :D

April 27, 2011 at 2:50 PM

@khalis: selagi mampu, akan terus menyokong!

@fyqa: yeah fun. but letih jawab banyak soalan. hehe

Post a Comment