Sunday, April 17, 2011

SAYA NAK JADI BLOGLIST SIMANIS-CADBURYLADY

Dijemput oleh tuan belog sendiri. Maka dengan ini aku join jugak! Hehe!


Jom baca!

Kamu boleh klik banner comel tu untuk baca syarat-syarat penyertaan. Ramai-ramai join baru best! Kita sokong kawan-kawan~

tag:
http://eikyenhudson.blogspot.com/
http://kalausayang.blogspot.com/
http://duniashima.blogspot.com/
http://thedustyblurbs.blogspot.com/

dan sesiapa saja yang nak join. join je. tak usah malu-malu :)

13 comments

April 17, 2011 at 12:44 PM

selamat berbloglist!
ngehehe

April 17, 2011 at 12:57 PM

time kasih. hehe

April 17, 2011 at 1:16 PM

tenks 4 da tag,good luck yer miss dill!!! selamat berbloglist jugak ;)

April 17, 2011 at 1:20 PM

sesame :)

April 17, 2011 at 2:02 PM

trimas tag yerk syg ...
gud luckk k ^^

April 17, 2011 at 2:40 PM

tq dearrr.. :)

April 17, 2011 at 3:54 PM

sebenarnya blogger buat sapa nak masuk bloglist saya tak jujur..

kenapa perlu buat bloglist sedangkan maksud bloglist sebenar untuk ikuti update blog tu dan blog kita suka baca.

kalau ada bloglist, tapi tak baca..apa guna kan?


oh..sekadar berkongsi pendapat.

April 17, 2011 at 4:35 PM

saya pon nk masuk dlm list...hehe

April 17, 2011 at 4:48 PM

@miz novexx & eikyen: time kasih

@aida: welcome :)

@hiro: setiap orang ade pendapat tersendiri. time kasih atas pendapat tu :) saye sokong kawan2

@shamsuddin: jom2!

April 17, 2011 at 9:31 PM

cik dill....semoga berjaya...hehehe

April 17, 2011 at 9:45 PM

thanks mina dear

April 19, 2011 at 3:16 AM

dah join jugak

im new folower of u

April 19, 2011 at 6:30 AM

chegu zubir: hai! thanks ya! :)

Post a Comment