Monday, April 18, 2011

dunia warna-warni ii

cute key chains

21 comments

April 18, 2011 at 11:55 PM

alaaaa....semuanya comel2...nak donut tu....hehehe..

April 19, 2011 at 1:16 AM

camne barca n real leh join sekali nie??nae takde MU??y y??

April 19, 2011 at 1:50 AM

alahai.. comey key chains tu.. Nak yg real tu boley tak

April 19, 2011 at 2:45 AM

wah! comel3...

April 19, 2011 at 6:22 AM

@mina: nampak sedapkah? hihi

@khalis: mase beli tu tak tau pun tu jersi team mane. main beli je. haha!

@khaifaiz: meh duit, saye belikan. :)

@nick: ade banyak lagi yang comel!

April 19, 2011 at 9:06 AM

suweetttt...nak eskrem!!!

April 19, 2011 at 10:34 AM

nak satu :)

April 19, 2011 at 12:07 PM

cantek la..

April 19, 2011 at 1:10 PM

Keychain biskut tu nampak real laa...

April 19, 2011 at 4:06 PM

comelnye!

April 19, 2011 at 4:25 PM

ada lagi ke? nnt siar la...

April 19, 2011 at 5:14 PM

@dak comot: hihi. :)

@khairul antasha: nak yang mana? :)

@fyqa: comel kan? :)

@miss tira: ala2 beskot betul je. (dr jauh je la) :)

@cik ezy: yeap yeap!

@nick: nanti bile2 saye upload eh

April 19, 2011 at 5:31 PM

suka keychain ek?..
:))

April 19, 2011 at 5:52 PM

suke yang comel2 je :)

April 19, 2011 at 8:41 PM

sedap tgk ice cream dgn biskut tu..

miss dill..napa latest entry sy xley kmen ek??

da byk kali mai blog miss dill tp xdpt kmen..entry ni bley la kmen =(

April 19, 2011 at 8:50 PM

yeke? nape eh jadi mcm tu. saye pun tak pasti. kompius gak ni

April 19, 2011 at 10:01 PM

dy naik kaspersky..

xley bukak..

sblom ni pn cmtu gak miss dill...tu yg sy xkmen blog awk..huhu

tp entry lama ley plak..sy ek yg prblem?huu

April 19, 2011 at 10:08 PM

uik. saye tak set ape2 antivirus pun kat mane2. laptop saye pun tak de kaspersky. awak pakai kaspersky ke? takot kaspersky awak detect ape2 ke. kadang2 kaspersky ni sensitif sket

April 19, 2011 at 10:09 PM

uik. saye tak set ape2 antivirus pun kat mane2. laptop saye pun tak de kaspersky. awak pakai kaspersky ke? takot kaspersky awak detect ape2 ke. kadang2 kaspersky ni sensitif sket

April 19, 2011 at 10:24 PM

aah,,sy pkai kaspersky...

sy la ek yg problem..

dhtu cmna ek??xpndai bab2 ni sob3

April 19, 2011 at 10:35 PM

anis ade ym? senang bincang kat situ. sbb belog anis tak de chatbox. susah sket nak bincang

Post a Comment