Sunday, April 24, 2011

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2011 @ PWTC

Berkesempatan ke Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur bersama-sama Cik Sal dan Kapten. Sebelum menulis dengan lebih panjang lebar, aku ingin mengucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada Cik Sal kerna sudi menumpangkan aku ke PWTC. Juga kepada Kapten kerna sabar menunggu kami. Ampun kerna lambat sampai. Ada masalah yang tak dapat dielakkan.  

Sampai di sana sudah lewat petang. Memang penuh dengan umat manusia. Aku dan kawan-kawan tidak singgah lama. Cuma berbekalkan sedikit RM, aku membeli buku latihan untuk anak murid. RM1 je satu buku. Walau kulit hadapan sudah tidak comel, namun isinya masih elok. Alhamdulillah. Sudah jimat di situ.

Kapten, terima kasih sebab kasi beg kertas MOY tu. Hoyeh!

si gemok bersama Kapten

Alamak Cik Sal! Kita berjalan bagai nak rak. Tetapi tak ambil gambar bersama. Rugi! Seronok ah jumpa kamu berdua. Bila-bila boleh jumpa lagi. 

p/s: sara liona, behave yourself in that bag!

18 comments

April 24, 2011 at 12:59 AM

xleh nak gi pesta buku tahun ni :(

nak gi kl balik...

April 24, 2011 at 1:00 AM

eh, awak katne skarang ni?

April 24, 2011 at 1:29 AM

gemuk? aku nampak kurus ja

April 24, 2011 at 2:50 AM

my pleasure dear..tp sory sgt kalo muka seposen..mmg sgt pening harini..huhu

April 24, 2011 at 8:01 AM

tak pergi pun...kecian tak dapat nak beli buku..ermmmm

April 24, 2011 at 9:13 AM

@kapten: haha! ko salah tgk tu

@sal: sian kat awak. pening. arini rehat tau

@woofer: tak pe. taun depan bleh pegi lagi

April 24, 2011 at 9:34 AM

wau bestnya g pesta buku...
miss dill beli novel banyak ker??
nak pinjam...
hihi

April 24, 2011 at 9:40 AM

tak bli ape2 sangat sbb belum gaji lagi. cadang nak pegi lagi skali pasni. :)

April 24, 2011 at 10:23 AM

wah bestnye... masih tak berkesempatan nk pg...hi3

April 24, 2011 at 10:39 AM

nanti aja pegi tau. best!

April 24, 2011 at 11:12 AM

ajak kte jgk tau :)

April 24, 2011 at 11:18 AM

hihi. insyaallah :)

April 24, 2011 at 12:07 PM

sedih x bleh pegi sebab jaoh...

hahahah~

kalau Miss Dill beli buku, rajin2 lah share2 yah..hahahha

April 24, 2011 at 12:11 PM

kat kedah ade book fair tak?

buku latihan UPSR nak share? hihi

Miss Dill^^

April 24, 2011 at 1:58 PM

wiwit!

dating ngan kapten romzey eh silap rozaimi...

ngeh3

April 24, 2011 at 2:03 PM

bile lagi nak berdating bersame beliau. hihi

April 25, 2011 at 12:14 PM

sempoi betul lah cik dill ni..hehehe...


tak nmpk mcm cikgu..hehehe...


dah lama tak pi pesta buku...
haisshh..syok tu borong buku..
harga murah pulak..

April 25, 2011 at 11:00 PM

mina, i nampak muda belia kan? ahaks

si kapten tu beli hadiah. kami tukang pilih je. :)

Post a Comment